Powered by Blogger.

Tuesday, September 6, 2011

Jumpe Kak Milah..


Tak bajet pon nak jumpe kak milah ari ni.. kalau nak diikotkan tarikh dating semalam.. tapi ingat nak jumpe hari sabtu nanti.. ntah cam ne semalam mr ejai pegi keje kene batok ngan seseme plak.. malam tadi nampak cam tak kronik sangat.. bile dah pagi memang dah terok je rupe die.. sian..

Pagi tadi celik je mate mr ejai dah ajak gi klinik.. idong dah sumbat abes.. batok tak renti2.. aduyai.. mak buyung ni pon tak larat nak nengok pak buyung batok tak renti2.. penyudahnye MC le ari ni.. siap2 mandi sume n gerak pegi jumpe kak milah.. dah alang2 jumpe kak milah baik la check skali yang dalam perot ni.. pak buyung dapat la MC sehari ngan stok ubat ubatan..

Ubat seseme, sakit tekak same ubat batok.. semasa entry ini ditulis pak buyung udah laloq pekene ubat seseme same ubat batok.. tebaring aje.. sian.. tadi lepas balik dari klinik makin panas plak badan mr ejai.. risau plak.. harap tak berpanjangan..

Check up perot mak buyung pon tadi ok.. alhamdulillah.. bp sedang2 aje tak tinggi tak rendah.. urin pon ok tak de kencing manis.. berat pon naik sekilo.. hohoho... ok la tu.. minggu depan nak dating ngan kak milah lagi.. harap menten le sampai tiba waktu baby dalam perot ni nak keluar... insyaAllah..




4 juta comments on "Jumpe Kak Milah.."

firna on September 07, 2011 1:40 PM said...

La ni cuaca tak menentu. Cepat dpt sakit. Semoga pak buyong cepat sihat.Mak buyong pun kene jaga kesihatan.

eda_ej on September 07, 2011 2:14 PM said...

hahaha.. pak buyung maseh batok ngan seseme tp kene gi koje gak ari ni.. kondisi pok buyung dah ok la skit..

Miss Tasantek on September 09, 2011 10:34 AM said...

HB sha rendah. dah makan macam2 tapi lately sha pening and rasa cam berjalan atas angin. kenapakah kak???

eda_ej on September 09, 2011 10:41 AM said...

pembawak budak kot.. kak eda dulu mase pregnant harith bp mencanak2 naik.. kali ni baru ok skit.. sabo ye tasya.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez