Powered by Blogger.

Friday, September 23, 2011

Check Up Lagi..


Cume nak bagi tau.. 
Hari ni ade check up lagi.. 
Tak tau la akan kene terus pegi spital ke tak.. 
Kalau tak update dalam 2 or 3 hari tu kene warded la agaknye.. 
Pape pon doakan smoge semua selamat ye..






Notakaki~Adakah ini check up yang terakhir??? jeng.. jeng.. jeng..

4 juta comments on "Check Up Lagi.."

Mama ArinArishArdini on September 23, 2011 10:37 AM said...

awal lagi klu dia nk tahan...cool down k

Miss Tasantek on September 23, 2011 12:25 PM said...

fuh~ fuh~ fuh~ semoga semuanya selamat :)

~najwa~ on September 23, 2011 12:29 PM said...

kami doakan yang terbaik!!

eda_ej on September 24, 2011 1:31 PM said...

shima~aku takot darah tinggi aku naik.. dulu tak sakit pon kene tahan.. huhuhu..

sya~fuh3 tu cam nak soh push cepat je.. hehhhehe..

kak najwa~time kaseh kak najwa.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez