Powered by Blogger.

Tuesday, September 13, 2011

Ahli Baru..


Dah lame nak buat entry ni tapi asek telupe je.. lagi pon baru dapat gamba..


1 september lepas adik ipar aku syikin dah selamat melahirkan puteri keduanye.. syikin pon skang tengah berpantang kat rumah MIL die kat negeri sembilan..


Photobucket


Wat mase ni kitorang adik bradik belom sempat lagi nak pegi melawat.. jauh beno kat palong 5 nunn.. dah dekat ngan sempadan muazam shah.. aku rase dapat jumpe syikin ngan baby baru die pon mungkin lepas aku besalin nanti agaknye..


Syikin dah selamat.. pas ni turn aku plak.. pas aku turn kak yong plak ujung taun ni.. bederet2 la cucu omak metuo den nak keluwo.. huhuhu..

4 juta comments on "Ahli Baru.."

Nini D.. on September 13, 2011 10:00 AM said...

tahniah..tahniah...

eda_ej on September 13, 2011 10:03 AM said...

mekasehhhh... =D

~najwa~ on September 13, 2011 10:18 AM said...

tahun menimang cucu's le mak oiii...

hehe.
tahniah!!

eda_ej on September 13, 2011 2:23 PM said...

haah.. tahun ni insyaAllah 4 orang cucu yang MIL bakal sambut.. wat mase ni dah kuar 2.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez