Powered by Blogger.

Sunday, September 25, 2011

Lu Pakai Lu Angkat..


Gile kejam punye statement.. ko nak pakai ko angkat sdirik okeh..



Al-kisahnye hari ni big boss ajak pegi beli barang2 dapo dan barang2 keperluan bulanan.. cam biase la.. kalau ade anak kecik nak beli susu ngan pampes.. barang wajib tu.. tapi bagi ibubapa yang pakaikan cloth diaper kat anak2 tu kurang la skit perbelanjaan nak beli pempes.. lebih jimat kalau menyusu badan kan..


Dan hari ni juge hari besenam untuk mak buyung yang nak masok 39 minggu ni.. huhuhu.. tak larat nak naik tangge yang 4 tingkat ni je.. yang lain2 tu kalau stakat bejalan2 maseh gagah lagi rasenye.. huhuhu..


Photobucket


Balik dari membeli.. setelah menjelajah tesco dan carrefour.. bile mak buyung dan pak buyung dah penoh tangan nak bawak barang, maka abang kecik ni kene hangkot le barang keperluan sendiri.. kejam tak??? nasib la..








Notakaki~time kaseh kat hafeez halim sekeluarge sebab sudi datang dan sambil mengira anak tangga nak sampai ke rumah ni petang td.. huhuhu.. penat tak nak naik??? tak sempat amek gambo.. kejap beno pon lepak kat sini.. maap le kueh raye tak de.. =D


10 juta comments on "Lu Pakai Lu Angkat.."

ejai_ej on September 25, 2011 10:21 PM said...

hahhaha.. mmg sadis... hahhahha.. thanks apis ngan jamie.. sudi singgah ke teratak buruk kitaorg.. huhuhuhu.. kwe teow plak termanis.. hahhaha..

eda_ej on September 25, 2011 10:24 PM said...

ni baru sikit.. blom soh hangkot susu yang bepaket2 tu.. tumpo yeop kecik ni kang.. hahahha..

~najwa~ on September 26, 2011 2:00 AM said...

alolo...sian je dia!!


~for 2nd baby eda tak nak try cloth diaper? serius, jimat sket. lagipun eda dok rumah, senang nak handle. skrg tasneem pakai CD, tp kat rmh pengasuh nanti kena bekal pampers juga. at least separuh cost sudah potong~ hee ;)

eda_ej on September 26, 2011 9:04 AM said...

ade ati gak nak pakai.. kene usulkan kat big boss dulu.. hehehhe..

Nini D.. on September 26, 2011 9:45 AM said...

hahahah...kejam tau

eda_ej on September 26, 2011 9:46 AM said...

bio die tau.. ingat senang nak bawak barang naik..

Miss Tasantek on September 26, 2011 12:16 PM said...

ok. tindakan ibu tu tegar betul :) kikiki..

eda_ej on September 26, 2011 12:41 PM said...

tak cukup tangan dah.. tu pasal die kene angkut pampes sdirik.. huhuhu..

afzan on September 27, 2011 9:35 AM said...

penderaan ni. aku nak telefon telederala ini macam. hahaha!

eda_ej on September 27, 2011 6:15 PM said...

teledara ek.. telenovela kot.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez