Powered by Blogger.

Monday, September 12, 2011

Hari Sabtu..


Hari sabtu lepas dalam kol 10 pagi kitorang dah besiap2 nak begerak ke Alamanda Putrajaya.. ade perjumpaan kawan2 skolah mr ejai.. lokasi kat tingkat bawah alamanda.. ade tempat main boling.. huhuhuh.. udah seminggu plan.. aku ikot aje..


Photobucket


Mase ni lengang skit.. tak ramai pon orang main.. masing2 sebok pegi open house kot..


Yang tak bestnye bile yang lain tu tau berjanji je, tapi yang datang cume kitorang tige branak ngan hencik bunge a.k.a cikgu fazli ni.. sabo aje le.. 


Photobucket


Ni la hencik bunge tu.. memang kengkawan skolah mr ejai panggil die bunge.. 


Aku ni mengenangkan yang diri ni tengah memboyot je.. kalau tak memang join main boling skali.. menggugat iman btol.. tunggu la abes pantang nanti, akan ku main juge boling tu.. sabo.. sabo..


Photobucket


Bile budak kecik pon nak join main skali cam ni la rupenye.. tak bagi kang nangeh.. bile bagi abes bola sume begerak sangat la slow dan semua masuk longkang.. 


Photobucket


Sempat main satu game je.. E untuk ejai dan L untuk Lie (cikgu fazli).. cukup la tu.. kitorang pon kene begegas ke Subang plak.. ke rumah paan adik me ejai.. ade open house kat sane.. 


Photobucket


Dalam kol 3 lebih baru sampai Subang.. gamba kat atas tu anak2 kak no, kakak mr ejai.. lepak2 jap dalam kol 5.30 petang mr ejai ajak balik sebab nak settlekan kete.. kete bermasalah skit.. 






Notakaki~pape pon mintak maap la sangat2 kat puan najwa dan suami hencik ayie sebab tak dapat nak pegi rumah korang.. harap lain hari kite jumpe ye..















8 juta comments on "Hari Sabtu.."

PUANSTOBERI on September 12, 2011 3:46 PM said...

sbb tu la maleh nak plan2 utk gathering ni. bkn sng nak kumpul.
Tapi nyer..bila tgk org lain buat, eh. cam senang je derang berkumpul. Huhu :D

eda_ej on September 12, 2011 3:59 PM said...

nasib baik kengkawan hubby.. kalau kengkawan sdiri lagi sakit jiwe..

~najwa~ on September 12, 2011 4:26 PM said...

pn najwa tu saya ke..ke najwa lain? hehehe

eda_ej on September 12, 2011 4:29 PM said...

huhuhu.. puan najwa tu puan siti najwa zainal.. beliau ngajak juge ke rumahnye.. tapi idak le sempat nak menghadirkan diri.. suami beliau hencik ayie juge adalah rakan sekolah mr ejai semasa di STARS.. hehehhe..

pusing2 sume kawan..

Nini D.. on September 12, 2011 4:58 PM said...

aku kalo reunion tu...tang tak datang yg paling menyampah..baikle bagitau awal2 kalo tak boleh dtg..

eda_ej on September 12, 2011 5:02 PM said...

itu le.. kalo cakap insyaAllah tu tak ngape.. kalo beria2 kate nak datang tp btg idung pon tak nampak cam ne tu..

ejai_ej on September 12, 2011 7:48 PM said...

bio le.. deme ader hey gamaknyer.. kiter bukan tau masalah memasing.. tak pe2.. jgn mimpi lepas nih nak ge gath lagi.. hahahaha.. keji dak??

eda_ej on September 12, 2011 7:59 PM said...

teman ngikut aje.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez