Powered by Blogger.

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya..


Walaupon esok belom raye, tapi dikesempatan yang ade ni saya dan suami ingin mengucapkan selamat hari raya dan kami ingin menyusun sepuluh jari memohon seribu kemaafan kepada semua rakan2 diatas segala kesalahan yang telah kami lakukan secara langsung mahupon tak langsung..

InsyaAllah kami akan pulang ke kampung halaman pada esok pagi.. semoga perjalanan kami diberkati dan selamat sampai..




Sebenarnye mood nak raye tak datang pon.. baju pon belom packing lagi.. baby dalam perot ni aktif sangat.. ruang dah bekurang tapi nak juge begerak2.. sangat sakit bile tulang temulang die dah belaga2 ngan ulang rusuk ibu die ni.. tapi besyukur juge sebab maseh dapat rase die gerak2.. dan sampai ke hari ini maseh boleh berpuasa.. harap dapat puasa penuh tahun ni..

K la, nak sambung kemas2 ape yang patot.. Salam aidil fitri unutk semua.. semoga perjalanan anda selamat ke destinasi yang dituju..








6 juta comments on "Selamat Hari Raya.."

~najwa~ on August 27, 2011 9:25 AM said...

Selamat hari raya utk eda sekeluarga.

maaf zahir batin.

eda_ej on August 27, 2011 11:14 AM said...

Selamat ari raya kak. insyaAllah ader kesempatan kitaorg dtg melawat. :)-ejai-

firna on September 05, 2011 7:42 AM said...

Hari ni baru buka blog. Sempat lagi kan. Selamat Hari Raya Maaf zahir Batin.

Miss Tasantek on September 05, 2011 9:52 AM said...

selamat hari raya kak eda and suami. beserta juga si haikal.

Miss Tasantek on September 05, 2011 9:53 AM said...

ops..sori kak. salah taip nama anak akak. harith lah. aisey...sori banyak2. maaf zahir dan batin kak :) kikiki...

eda_ej on September 05, 2011 1:17 PM said...

mama~slamat ari raye..

Miss Tasantek~slamat ari raye juge.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez