Powered by Blogger.

Wednesday, August 10, 2011

Sabtu Dan Ahad..


Alhamdulillah.. weekend lepas selamat kitorang tige branak balik kampung.. dapat la bebuke dan bersahor bersama MIL, FIL, mak, abah, ipar duai sume la.. walaupon tak semua balik tapi meriah juge..

Hari ahad dalam pukul 2.30 pagi kami dikejutkan dengan satu panggilan telefon dari pakcik hassan yang mengatakan pak cik din yang menetap kat pantai dalam dah meninggal dunia.. pakcik din ni suami kepada adik abah aku.. semoga tenang la roh nya di 'sana'.. aminnn..

Tengahari ahad plak aku terima msg dari puan emy.. katenye kak najwa dah selamat besalin.. alhamdulillahhhh.. bertambah umat nabi Muhammad..

Ni kat fb kak najwa..


Syukur la sebab kak najwa tak payah kene cser sebab ari tu kak najwa kate baby die mengadap kedepan.. harap dapat la kak najwa berpantang dengan jayanya kali ni.. hehehhe.. tahniah untuk kak najwa sekeluarga...


Kawan2 terdekat ewa n anom dah selamat besalin.. kak najwa pon same.. adik ipar aku yang due date die 20hb ni maseh menghitung hari.. aku??? hahhahah.. berdebar2 plak rase bile tengok orang lain dah selamat besalin.. harap2 aku pon nanti dapat besalin dengan selamat macam dierang... aminnn..







8 juta comments on "Sabtu Dan Ahad.."

Noraini Mustafa on August 10, 2011 3:39 PM said...

InsyaAllah...doa je byk2!! masanya akan tiba gak nanti...

eda_ej on August 10, 2011 3:47 PM said...

huhuhu.. tu yang gerun tu.. tik tok tik tok... mase bergerak... hehhehe..

ejai_ej on August 10, 2011 4:16 PM said...

ahahahha.. takot ke.. huhuhu.. abang pon same.. hahahaha.. larikkkk...

eda_ej on August 10, 2011 4:20 PM said...

takot la.. ingat senang ke branak tu.. puk kang baru tau..

~najwa~ on August 10, 2011 9:49 PM said...

tenkiu eda...

insyallah, kaknajwa doakan eda juga selamat semuanya nanti ;)

eda_ej on August 10, 2011 9:51 PM said...

wahhh... ibu besalin suda online.. suke.. suke..

neyza mokhtar on August 11, 2011 10:53 AM said...

xpe..raya pueh2 dulu baru beranak.hehe

D_08 on August 11, 2011 1:06 PM said...

tahniah dan takziah cik eda...

tahniah sebab berjaye balik kg.... sonok MIL & FIL mike ye...

takziah jugak ateh kehilangan pakcik mike yong.....

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez