Powered by Blogger.

Wednesday, August 17, 2011

Empat Tahun..


Sory kawan2.. aku jarang update blog seminggu dua ni.. malas manjang.. kadang2 dalam sehari aku tak bukak blogger langsong.. tak tau la penyakit ape.. tapi disebabkan hari ni tarikh penting dalam hidup antara aku dan die, maka haruslah aku tulis skit untuk entry hari ni..




Aku sebenarnye tak sangke pon.. dah sebenarnye aku pon tak bape nak ingat.. cume kat fb ade la tulis anniversary aku dan dia hari ni.. dari minggu lepas lagi dah tepampang.. tapi mungkin kat wall aku je kot.. kejap je mase berlalu.. pada tarikh hari ini, 4 tahun yang lalu aku dah die disatukan dalam ikatan ijab dan kabul..


Alhamdulillah.. 4 tahun kawen dah ade anak sorang.. dan menunggu kelahiran yang lagi sorang.. syukur sangat.. bile aku kenang balik dari saat mule2 kawen dulu memang dah banyak gak aku belajar.. ye la, ilmu rumah tangga ni bukan boleh dibace dari buku saje.. pengalaman paling banyak membantu..


Semoga ikatan aku dan die berpanjangan sampai bile2.. aminn..



Nota kaki~rase cam nak wat setem macam gamba kat atas.. setem kenang-kenangan.. hehheh..



9 juta comments on "Empat Tahun.."

Miss Tasantek on August 17, 2011 2:03 PM said...

selamat ulang tahun perkahwinan kak :)
kejap lagi selamat menyambut orang baru pula :) hehe...dah abis nesting belum???

Nini D.. on August 17, 2011 2:36 PM said...

kalo ko buat setem..anta kat aku satu!

~najwa~ on August 17, 2011 2:54 PM said...

selamat ulangtahun!!! Moga kekal bahagia~


- nak satu jugak kalo buat setem, hehe

ejai_ej on August 17, 2011 3:20 PM said...

huhuhuhu.. dah ge ushar2.. skali bapak mahal... hahhahahah... print sendiri je la jawapnyer.. hahahah..

eda_ej on August 17, 2011 3:42 PM said...

Miss Tasantek~time kaseh.. tu la kejap lagi sambut org baru plak.. maseh blom abes nesting lagi.. tp dah settle 80% rasenye..

emy~ko nak?? kalo jadi buat aku bg ye..

kak najwa~time kaseh.. harap bahgie sampai bile2.. kak najwa pon nak juge ye.. hehhehe..

sayang~kalo print sdirik gambo die ade kale ke itam puteh??

Mama ArinArishArdini on August 17, 2011 3:45 PM said...

hepi anniversary yek! mga korg kekal bahagia dgn ank2 yg ramai..!

eda_ej on August 17, 2011 4:20 PM said...

shima~time kaseh shima.. pelan2 la weh nak anak2 ramai.. kasi kuarkan yang dlm perot ni dulu ye.. hehheh..

firna on August 24, 2011 3:44 PM said...

Happy Anniversary. Semoga jodoh berpanjangan dan berbahagia selalu.

eda_ej on August 25, 2011 12:08 PM said...

time kaseh mama.. tu la, kejap je dah 4 taun.. rase baru je kawen.. hehhhhe...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez