Powered by Blogger.

Wednesday, August 17, 2011

New Skill..


Harith skarang dah 3 tahun.. banyak dah perkembangan dari segi mental dan fizikal yang die dah tonjolkan.. kalau nak diikotkan dari die baby sampai sekarang memang banyak la peningkatannya..

Tapi wat mase ni skill manjat2 ni la yang makin kerap die tunjukkan..

Ni panjat tingkap.. panjat tinggi2 tapi tak reti nak turun.. pas tu sebok soh orang amek die dari situ..



Rak kat umah ni pon jadi mangsa.. tapi kalau die panjat kat sini tau plak die turun.. kadang tu main terjun je.. adoyai.. anak laki memang cenggini ke???


Gamba kat bawah ni plak skil die yang terbaru.. tekejut gak bile die buat.. mane la die blaja ni.. nak kate tengok kat tv tak kot.. slalu tengok katon yang tak buat mende2 cam ni..


Agak2 mane die blaja agaknye.. gamba ni diambil mase orang tengah sebok berbuke maghrib semalam.. harap dapat la diabaikan latar belakang yang dah macam tongkang pecah tu ye.. ni baru sorang hero rumah dah cam ni.. huhuhu..






8 juta comments on "New Skill.."

Nini D.. on August 17, 2011 9:22 PM said...

anak ko terkenan spiderman ke?

eda_ej on August 17, 2011 10:21 PM said...

ntah le.. aku pon tak tau..

Mama ArinArishArdini on August 18, 2011 7:55 AM said...

dasyatla yg pnjt pintu dapur tu..tu mmg skill tersendiri tu..hehe

~najwa~ on August 18, 2011 9:24 AM said...

kalu gini gayanya..kalau balik kampung bole panjat pokok kelapa!!! dahsat!!

Miss Tasantek on August 18, 2011 9:35 AM said...

ok, kalau harith rajin lagi boleh lah lepas ni tlong ibu dia lap kipas :) kikiki...

ejai_ej on August 19, 2011 3:45 PM said...

huhuhu.. nakpak gaye die cam rancangan jepon kat tv dulu tu.. ninja warrior/ sasuke. huhuh

firna on August 24, 2011 3:42 PM said...

Wah..ni boleh jadi Spiderman ni. Fauzan camner la agaknye nanti yer?

eda_ej on August 25, 2011 12:07 PM said...

sayang~haah la.. baru teringat.. hehhehe..

mama~ko tunggu je la turn fauzan kang cam ne.. kalo dah namenye budak laki tu kalo tak buas bukan laki la namenye.. pengalaman kan.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez