Powered by Blogger.

Wednesday, November 16, 2011

WordLESS Wednesday


Photobucket

Amek kat klinik kesihatan depan kampong mase nak check kuning hasnaa ari tu.. =p

10 juta comments on "WordLESS Wednesday"

ejai_ej on November 16, 2011 4:18 PM said...

lalalalala~~

eda_ej on November 16, 2011 4:20 PM said...

saje je letak gambo beso2 bagi nampak jelas.. lalalallla..

Noraini Mustafa on November 16, 2011 4:29 PM said...

erm...payah diorg ni nak payah da!! melainkan kalo dah sakit sok baru paham kot...

eda_ej on November 16, 2011 4:42 PM said...

ani~dolu2 janji time kapel lepas tunang nak benti.. pas tu postpone lepas kawen.. pas tu nak tunggu lepas pregnant.. pas tu tunggu lagi lepas dapat baby.. sampai dah 2nd baby dah ni..

Noraini Mustafa on November 17, 2011 7:36 AM said...

btl2.. lbh kurang la janji manis masin deme tu tp haremmm... xpela bior kan jela, mudah-mudahan terbuka hati deme suatu hari nanti!!! Amin...

eda_ej on November 17, 2011 9:42 AM said...

hahahha.. aminn.. aminnn.. =D

Nini D.. on November 17, 2011 8:17 PM said...

tukang komen yang atas sekali tuh....sila amik PERHATIAN lebey ye...hahaha

eda_ej on November 17, 2011 10:23 PM said...

sebab tukang komen tu la aku snap gambo ni ari tu sambil menggendong anak.. huhuhu..

Chik Att on November 18, 2011 2:25 PM said...

buh la hapa pun peringatan.... kalau kaki merokok ... dia tak dak herann aihhhh ......

Anaa on November 18, 2011 2:48 PM said...

hahhaa.. baekkk punya.. eda_ej, nanti akak cilok gamba boleh.. kasi print besa2 kat tampal kat dinding umah.. kekekeke...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez