Powered by Blogger.

Tuesday, November 22, 2011

Pening..


Dari petang semalam, membawak ke malam tadi badan rase seram sejuk.. bijik mate pon dah rase panas.. macam nak demam.. blakang badan pon sakit2.. kepale denyut2..




Dari senin minggu lepas keje macam non stop.. stop bile time tido malam je.. time tu la pon dapat baring.. bangun pagi celik mate trus wat itu ini.. penat sangat kot sampai macam nak demam2.. alhamdulillah hari ni ok..


Photobucket


Semoga aku ditabahkan hati dan dikurniakan kesihatan yang baik demi budak kecik ini.. aminnn..

10 juta comments on "Pening.."

Nini D.. on November 22, 2011 5:55 PM said...

Harith junior..sebijik ko!

eda_ej on November 22, 2011 6:03 PM said...

ate dah muke harith je yang aku dok hadap ari2 time ngandongkan die.. hehhe.. =D

@xiiinam on November 22, 2011 10:26 PM said...

Comelnya si kecil ni...

eda_ej on November 22, 2011 10:43 PM said...

time kecik memang comel.. tengok dah beso nnt kompom comot.. hehehe..

Chik Att on November 22, 2011 11:44 PM said...

sekarang ni musim .... kot ... kat klinik pun ramai org ....

eda_ej on November 23, 2011 12:26 AM said...

ye la gamaknye.. tp seb baik tak sempat pegi klinik dah baik.. tak larat la demam2 nak jage budak..

Miss Tasantek on November 23, 2011 11:00 AM said...

musim kot kak...
ramai je org demam skang ni. sha batuk tak baik2 dah ni..dah 2 minggu. aish..batuk2 kang tekuar lak kaki baby ..takut ah :P

eda_ej on November 23, 2011 11:50 AM said...

kuar kaki?? jangan la kuar songsang.. bg la die kuar kepale dulu.. pas tu batok kuat2 ye.. kang skali kuar je.. tak yah susah2 nak teran banyak kali.. hehhehe...

afzan on November 23, 2011 2:15 PM said...

aisheh budak ompuan ni botakla pulak!

eda_ej on November 23, 2011 2:26 PM said...

ni la last botak... tak nak botakkan die dah..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez