Powered by Blogger.

Monday, November 14, 2011

Dapat Samsung GALAXY Tab Di Hari Jadi..


Hehehhe... Semalam beday aku.. Time kaseh kat mr ejai yang tetap manjadi orang pertama yang wish beday kat aku macam taun2 lepas.. hehhee.. aku ade juge dengar dari orang kate kalau dah kawen jangan harap la laki ko nak wish beday tetengah malam macam time couple dolu2.. ntah2 dierang lupe.. tapi laki mak tak cam tu nyah.. alhamdulillah supe je.. maseh macam dulu.. betuah badan.. hehehhe..


Kepada kawan2 kat fb yang sudi wish pon time kaseh banyak2 sebab kat fb tak tuleh beday aku pon.. beday kat fb tu beday mr ejai.. kirotang kan share fb.. pada kawan2 yang ingat time kaseh sangat2 sebab walau pon tak de kat fb tapi korang ingat juge.. huhuhu.. teharu sungguh..


Pasal tajuk di atas.. Dapat Samsung GALAXY Tab Di Hari Jadi.. hehehhe.. korang ade??? tak de kan.. hahha.. gile riak aku nih dapat Samsung GALAXY Tab.. time kaseh kat mr ejai yang sudi memberi.. tido pon boleh senyum tau dapat mende ni..





Korang ade??? ade?? ade tak?? tak de kan.. hahhah.. memang la tido pon aku senyum dapat mende ni sebab aku dapat mase dalam mimpi je.. hhahahah.. minggu lepas aku mimpi mr ejai hadiahkan Samsung GALAXY Tab mase beday aku taun ni.. bangun2 pagi je dah tesengeh2 aku.. dalam mimpi je la aku dapat mende alah ni.. hehehehe...




Time kaseh kat my niece lin yang sudi menjamu beday gurl ni makan smalam.. hehehhe...








gambo pon ehsan pokcik google.. =D

12 juta comments on "Dapat Samsung GALAXY Tab Di Hari Jadi.."

Nini D.. on November 14, 2011 4:45 PM said...

bebetul aje aku ingat ko dpt hadiah nih..
apepun,..Happy belated besday my dear
moga panjang umur,murah rezeki,dikelilingi anak yang ramai..
moga ikatan persahabatan kita kekal hingga hujung nyawa.. Amin!

eda_ej on November 14, 2011 4:49 PM said...

huhuhu.. kalo aku dapat mende ni mau anak2 aku tak makan dah... aku dok ngadap mende ni je..

tq my pren.. aku pon harap gitu.. ko nak aku tarok gamba kite mase camping kat skolah tu tak??? gile gelap kite time tu.. hehehhe...

ejai_ej on November 14, 2011 5:42 PM said...

kire ok la tu kan abang bg dalam mimpi.. dari tak bg langsong. hohohoho

Anaa on November 14, 2011 5:55 PM said...

kekeke, eda, serius akak ingat dapat menda ni... siap dalam hati cakap, wahh untungnya dapat besday mahal hasben bagi.. hihhii.. apa pun, ingatan dan ucapan dari hasben lagi mahal dari menda2 material tu kann.

Happy birthday..

eda_ej on November 14, 2011 6:09 PM said...

sayang~agak2 bile buleh dapat yang betol2 ek.. hehehe..

eda_ej on November 14, 2011 6:10 PM said...

Anaa~sebenarnye tak kisah pon pasal hadiah.. kalau husband ingat tu pon dah cukup bagus kan.. =D

Miss Tasantek on November 15, 2011 8:56 AM said...

selamat hari lahir kak eda :)
hadiah tahun ni dapat dlu baru sambut birthday :)
dah dapat baby hasnaa :)
semoga diberkati hidup akak suami isteri, rumahtanggah rukun dan damai dan anak2 yang soleh :) also dimurahkan rezeki dan limpah kurniaNya :)

eda_ej on November 15, 2011 9:31 AM said...

sya~tu la rase cam dah dapat hadiah awal je.. hehehhe.. time kaseh banyak2 ye.. smoge sya dapat besalin dengan slamat nnt.. good luck.. =D

Mama ArinArishArdini on November 15, 2011 10:47 AM said...

he belated besday my pren..sori la lmbt wish..bz glerrr..

Nini D.. on November 15, 2011 12:05 PM said...

ada ke gambar camping?..meh email kat aku..ko jgn buh gmbr time "rentung" tuh..mau kene gelak seminggu aku kang dgn laki aku..gmbr pegang bendera dulu pon berjenuh 2-3hari jadi bahan dia ngusik aku..email tau..EMIAL... hahahahha

eda_ej on November 16, 2011 1:51 PM said...

Mama ArinArishArdini~eh, ko bukan ade wish kat fb ke?? =D

eda_ej on November 16, 2011 1:52 PM said...

Nini D..~hehehhe.. gambo yang kat fb tu je la.. dalam folder "Zaman Skolah" rasenye.. tak banyak pon.. tp muke sume hitam tak hingat la.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez