Powered by Blogger.

Tuesday, November 8, 2011

Kau Tetap Seperti Dulu..


Photobucket

Tak tau nak cite cam ne.. pertemuan singkat bersama kak najwa membuatkan pale otak aku macam ade mesin masa yang bawak aku balik ke zaman skolah.. time kaseh kak najwa coz sudi datang.. kak najwa tetap macam dulu.. walau ape yang jadi kak najwa tetap senyum.. senyum.. senyum.. senyum dan senyum.. mungkin itulah kak najwa ditakdirkan jadi dokto.. dokto yang penoh dengan senyuman.. =D


Photobucket

Kak najwa mendokong hasnaa.. elok je tido time kak najwa pegang.. maap le hasnaa tak bebaju sebab mase tengahari panas gile..

Photobucket


Harith dan Tasneem yang kepenatan.. mase kak najwa datang harith baru je kejap tido.. tak dapat la harith main2 ngan irfan..
















Tetibe rase nak menyelongkar gamba zaman dulu2.. hehehhe..

Photobucket

Pernah satu dorm mase kat asrama semaja.. mase ni aku form 2, kak najwa form 3..

Photobucket

Ni mase kat kelantan.. rombongan bebudak asrama..

Photobucket

Jamuan bebudak koop asrama kat KFC telok intan.. sory kak najwa kite tarok gamba ni.. mate tepejam plak.. hehehe..


Dan paling tak bley lupe..

Photobucket

Pernah share makan mee bandong satu bekas.. mungkin sebab pernah makan share satu bekas ni yang wat ikatan persahabatan kekal sampai skarang.. time dok asrama dapat makan meggi ngan air sejuk pon sodap juge.. hehehe..














Nota kaki~kak najwa dari dulu sampai skarang comel.. aku je yang dari dulu comot.. mujur ade orang nak.. hehehe..


time kaseh kak najwa sebab bagi oley2 dari penang untuk hasnaa.. =D





12 juta comments on "Kau Tetap Seperti Dulu.."

~najwa~ on November 08, 2011 8:15 PM said...

lorr..gambar last tu memang comot giler...hahhahaha...


tp betul la kot...makan berkongsi, tu yang tak pernah lupa ;D

eda_ej on November 08, 2011 8:27 PM said...

harap tak lupe sampai bile2.. tacing plak.. huhuhu..

ereen on November 08, 2011 10:57 PM said...

wah...
sempat gathering plak hehehe
eda.. ramai ker yg berpantang kat rumah tu.. mcm byk buaian dan tilam2 tu hahaha

eda_ej on November 08, 2011 11:34 PM said...

hahahah.. yang pantang aku sorang je.. tapi yang ade anak kecik memang ramai kat rumah tu.. heheheh..

Miss Tasantek on November 09, 2011 9:13 AM said...

fathiya hasnaa ...comelnyer...

Nini D.. on November 09, 2011 10:49 AM said...

kalo kak najwa comei,..ko comot...aku?? hahaha

mekchu on November 09, 2011 12:25 PM said...

ohh kalo kita makan sama2 dlm bekas nnti kita rapat ehh.. patut laaa mekchu tak rapat ngan kawan2 lama.. sebab makan sama2 dalam baldi :)

Faaein Talip Roy on November 09, 2011 5:16 PM said...

wah. bestnya.. kenalan dari sekolah sampai sekarang masih erat.. bagusnya..

semoga sentiasa berkekalan hingga ke akhirnya.. ^^,

eda_ej on November 09, 2011 9:17 PM said...

sha~comey kebende.. comot ade.. hirang suda..

eda_ej on November 09, 2011 9:18 PM said...

emy~ko memang dari dulu menten comey macam kak najwa gak.. aku je yang comot..

eda_ej on November 09, 2011 9:19 PM said...

mekchu~hahahha.. nak pecah perot bace komen mekchu.. kalo makan megi dlm baldi agak2 bape paket megi yang boleh muat ye?? hehhehe..

eda_ej on November 09, 2011 9:20 PM said...

FTR~tak semua kawan kontek sampai skarang.. yang jumpe wat2 tak kenal pon ramai juge.. uhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez