Powered by Blogger.

Thursday, November 10, 2011

Kenduri Aqiqah Dan Naik Buai Hasnaa..


Huhuhu.. dua kali hasnaa naik buai.. 1st mase umo die 3 hari kat rumah mak aku.. abang ngan kakak ipar aku yang buat.. aku ikot aje.. sape2 yang follow blog mr ejai ade la gamba hasnaa naik buai kat blog beliau.. 2nd time ni kat rumah metua plak.. dapat la same2 naik buai ngan damia anak sikin adik ipar aku tu.. damia tua sebulan je dari hasnaa..


Photobucket


Kiri tu hasnaa.. kanan damia.. adoyai.. rase cam tak kene btol kale pink tu ngan hasnaa.. warna kulit hasnaa dah macam udang kene bako je.. damia elok je puteh melepak..


Photobucket

Time kaseh pada yang sudi datang dan memberi.. yang sebelah aku tu la sikin adik mr ejai.. masing2 pegang anak sulong sementara adik2 dok dalam buai..
















Nota kaki~maleh nak tarok gambo banyak2.. nak nuleh pon maleh.. dah mule la ni penyakit datang.. 









20 juta comments on "Kenduri Aqiqah Dan Naik Buai Hasnaa.."

PUANSTOBERI on November 10, 2011 9:28 AM said...

comey..bes je dedua sama kan. hihi :D

Daddy Ziyyad on November 10, 2011 9:33 AM said...

beertuah husnaa naik buai 2 kali! ekekeke..

eh, ejaan nama Husnaa memang ada dua A ya?

Nini D.. on November 10, 2011 9:38 AM said...

cuba ko bayangkan kalo aku yang pakai kaler pink?..mau pitam power rangers tengok..

Miss Tasantek on November 10, 2011 9:59 AM said...

comelnyer fathia hasnaa :)

eda_ej on November 10, 2011 11:02 AM said...

kak ida~mmg best.. tp hasnaa kecik.. baru 4kg.. damia dah 5kg.. tambam gile budak tu..

eda_ej on November 10, 2011 11:04 AM said...

Daddy Ziyyad~haah.. memang abah die register name cam tu.. tp name die HASNAA bukan HUSNAA.. heheheh..

eda_ej on November 10, 2011 11:05 AM said...

kalo ko pakai pink ok lagi kot sebab ko dah puteh gebu.. anak aku ni macam baru kuwo oven.. gelap.. kek rentong..

eda_ej on November 10, 2011 11:07 AM said...

sha~hasnaa udah comot.. tak macam baby orang lain yang comey lotey.. huhuhu..

kakngah on November 10, 2011 12:18 PM said...

alololor!!!
meh makngah syium sikit hasnaa.. buat tangkal. mana tau geng gegirl jugak bakal kuar nanti kehkehkeh!!!

eda_ej on November 10, 2011 2:08 PM said...

boleh2.. syium la puas2.. skang ni asek nampak baby gegirl je.. musim kot.. hehehe..

Zoe on November 10, 2011 3:38 PM said...

ala tomei..tomei budak tecit nih..

Kakzakie on November 10, 2011 3:59 PM said...

Rindu suasana begini... kakak suka tengok gambar baby/budak-budak. Comel kan:)

Anaa on November 10, 2011 4:21 PM said...

baru nak tanya, nama hasnaa tu.. ejaan dia macam ala2 nama arab kan.. so sweet..

eda_ej on November 10, 2011 5:22 PM said...

Zoe~comey la sangat.. kale kulit die gile gelap..

eda_ej on November 10, 2011 5:23 PM said...

Kakzakie~ooo.. akak suke budak2 ek.. kite dulu tak minat.. maklom la anak last.. bile dah ade anak sdirik ni nak tak nak kene minat juge.. hehhe..

eda_ej on November 10, 2011 5:24 PM said...

Anaa~name hasnaa tu carik kat buku.. hencik abah yang bekenan.. hambek trus register.. hehheh..

~najwa~ on November 10, 2011 6:08 PM said...

gambar yang naik buai dua org tu, nampak luas sgt..mcm dewan(bak kata daddyziyyad le, hehehe)


ejai belum upload lagi..


heheh, akikah tasneem pun belum upload.

eda_ej on November 10, 2011 6:42 PM said...

huhuhu.. mmg luas.. sume cucu sempat main bola dalam rumah..

ejai tgh bz siapkn gambo kawen org.. kene tunggu turn nk masokkn gambo aqiqah nasnaa..

tak sabo nk tgk gambo aqiqah tasneem juge.. =D

neyza mokhtar on November 11, 2011 9:14 AM said...

ni baru betoi naik buai cam dulu2..simple jer..bukan mcm skrg kemain lagi beria..bagus2..sederhana itu indah..hihi..

eda_ej on November 11, 2011 1:13 PM said...

kalo ikot aku tak yah ade buai pon tak pe.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez