Powered by Blogger.

Saturday, November 12, 2011

Juadah Raya..


Sebagai permulaan dan hari raye pertama.. ni la juadah yang telah selamat ditelan..


Photobucket

Bekenan dah lame dah.. dari time ujung2 pregnant lagi.. tapi baru dapat makan time raye pertama ni.. mujur la hasnaa tak meleleh ayo liyo.. time kaseh to mr ejai sebab sudi membayo.. i tolong order ngan makan je.. hehehe..




Abang harith yang suke tolong jaga hasnaa..


Photobucket

Sebenarnye abang harih bukan tolong jage, tapi tolong bagi hasnaa jaga dari tido.. abang harith suke sangat main kete die naik bukit turun bukit kat hasnaa.. naik dari kepala, turun ke hidung sampai la ke kaki.. boleh naik darah tinggi bile ibu die ni dah penat menepok2 tapi abang die wat cam tu plak..


Photobucket


Memang jenis tido tak katop molot la bdak sorang nih..

8 juta comments on "Juadah Raya.."

~najwa~ on November 13, 2011 12:01 PM said...

hamboiihh..kemain lagi domino, heheh.



aah la, hari tu tgk hasnaa tidur tak tutup mata rapat ;)

PUANSTOBERI on November 13, 2011 12:01 PM said...

alolooo...shiomel..shiomel... :D

Nini D.. on November 14, 2011 8:47 AM said...

jgn kata naik darah tinggi..temperature kepala pon boleh naik! hahaha

Anaa on November 14, 2011 3:12 PM said...

wanginya mulut yang terlopong tu kann... hihi.. suka cium mulut baby..

eda_ej on November 14, 2011 4:30 PM said...

kak najwa~ade orang nak blanje.. rejeki jangan ditolak.. hehehhe..

eda_ej on November 14, 2011 4:30 PM said...

PUANSTOBERI~harap turn kak ida plak pas ni.. =D

eda_ej on November 14, 2011 4:34 PM said...

Nini D~jangan sampai pecah mercury kat temperature tu sudah.. abes sume dikikis karang.. hahhaa..

eda_ej on November 14, 2011 4:34 PM said...

Anaa~molot die bau susu.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez