Powered by Blogger.

Sunday, May 29, 2011

Semalam dan hari ini..


Sekarang.. tika ini dan saat ini aku bersiaran secara langsung dari Presint 11 Putrajaya.. dari malam tadi tido sini.. tido rumah sepupu hubby si apis yang baru kawen tu.. datang putrajaya bukan sebab nak pegi Karnival Himpunan Sejuta Belia Negara 2011 tapi ade kenduri doa selamat skit kat sini.. malam tadi sempat la tolong chu masak2 ngan amalina (wife apis)..

Permandangan dari tingkat 14 malam tadi.. jauh dari tempat karnival tu..


Ni gamba pagi tadi.. tempat yang same kol 7.04 pagi..


Gamba sepanjang kenduri tak de.. memang ade bawak camera tapi malas nak amek sebab orang sume dok tanya2 pasal perot aku.. huhuhu.. sabo aje le..


5 juta comments on "Semalam dan hari ini.."

PUANSTOBERI on May 29, 2011 6:27 PM said...

whoaa...cantik pemandangan dari tpt tinggi kan. bes duk umah tinggi2 tp takot kalo lif buat hal jer..mmg penaya. teeeheee :D

Nini D.. on May 30, 2011 9:48 AM said...

perot oh perot...

eda_ej on May 30, 2011 10:46 AM said...

kak ida~umah kitorang yang tingkat ni pon dah mengah nak turun naik.. kalo tingkat 14 beganda2 la mengahnye.. hehhehe..

emy~mereka2 baru tau aku preg..

D_08 on May 30, 2011 3:41 PM said...

biase le tu cik eda_ej.....
kompem jadi perhatian...ndak2 pulak kalo mike soghang yang pregnant mase tu..... sabo...saboooo

eda_ej on May 30, 2011 5:10 PM said...

deme tekejut bile dapat tau teman udah ngandong 5 bulan.. sebelom ni idak le depe nampak boyot..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez