Powered by Blogger.

Tuesday, May 10, 2011

Hari Sabtu..


Weekend lepas sangat la bz.. jadual dah disusun penoh.. tapi tak pe.. kite cite pasal hari sabtu dulu ye..

Hari sabtu pagi dah dijadualkan mr ejai kene amek gambo untuk outdoor sepupu die tu.. senang amek awal.. kalau buat time petang hari kenduri takot ade plak kawan2 pengantin yang tak dapat jumpe pengantin.. so buat la sehari awal.. boleh buat macam2 aksi.. dah nikah tak pe.. hehhe.. itu pon pengantin lupe ade outdoor photoshot pagi tu.. tunggu pengantin mekap2 dalam kol 11 baru gerak.. (mak pengantin laki mak andam, so tak de hal la pasal mekap2 nih.. hehhehe)pengantin dah balik dari johor awal sebab nak kene tolong2 untuk kenduri.. cume kuarge pengantin pompuan je yang datang mase hari kenduri..

Lokasi outdoor kat Taman Pudu Hulu ngan Tasik Permaisuri.. antara gamba yang sempat aku amek.. tak banyak pon sebab time ni aku kene jaga harith skali.. pepaham je la kalo ade budak kecik nih.. kalo buleh sume gambo die nak enterprem..



Jika anda belom bernikah, jangan tiru aksi ini.. hehhehe..


Ni antara post yang susah nak buat.. bukan pengantin yang susah tapi aku ngan mr ejai kene beganding bahu.. hahhah.. nak bagi nampak selendang die konon2 kembang ditiup angin memang mancabar.. dah la buat tetengah hari.. matahari betol2 atas kepala.. yang bagusnye buat tengahari ni, kat lokasi situ tak de orang.. mane de orang nak joging tetengahari kan.. so tak de la malu sangat nak posing macam2..


Pengantin dok diam je.. aku plak ntah bape puluh kali kene lambung selendang pengantin.. asek tak sempat je nak lari.. sangat penat rupenye join orang outdoor nih..

Belah malamnye ade acara malam berinai plak.. disebabkan pengantin pompuan pon dah ade naik je la skali atas pelamin..




Disebabkan siang tu kepenatan, malam tu memang tido saje budak nih.. tengok die tido.. orang kaye pon tak tido cam ni tau.. silang panggong plak die.. sekian cite hari sabtu..

3 juta comments on "Hari Sabtu.."

D_08 on May 10, 2011 11:14 AM said...

uiiittt.....gambo lucahhhh

eda_ej on May 10, 2011 11:24 AM said...

deme udah benikah yeop.. tak ngape.. lagi pon itu deme demo aje.. bukan betoi2.. hehehe..

ejai_ej on May 10, 2011 1:47 PM said...

huhuhu.. tak lucah maner yeop... dieorg pose je.. tu namanya camera trick.. huhuhuhu

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez