Powered by Blogger.

Thursday, May 12, 2011

Kisah Aku Dan Budak ITU..


Kisah aku dan budak ini mesti dah ramai yang tau.. die la madu die la hempedu.. tapi kisah aku dan budak ITU mesti ramai yang belom tau kan.. sape budak ITU??? budak ITU ade dalam gamba kat bawah..



*



*


*



*



*



*



*




*



*



*


*



*



*



*



*



*



*



*
Ye.. ni la budak ITU.. ni gamba 1st scan.. 14 minggu.. amek mase lepas hantar my niece ke LCCT ari tu.. sekarang dah 19 minggu.. tapi aku maseh boleh berlari2.. heheheh..

Aku mintak maap kalo ade sedare mara mahupon kawan2 yang kecik ati sebab aku tak hebahkan kewujudan budak ITU dari awal.. bukan niat nak sorokkan kehadirannya tapi aku perlu masa untuk menenangkan hati dan jiwa raga aku ni.. harap anda semua paham..

InsyaAllah kalau ikot due date aku akan besalin 2hb oktober nanti.. tapi kalau ikot record harith dulu 37 minggu dah besalin.. pape pon semoga perjalanan aku dan budak ITU dipermudahkan oleh Nya.. aminn..

7 juta comments on "Kisah Aku Dan Budak ITU.."

Nini D.. on May 12, 2011 1:50 PM said...

tahniah!!

neyza mokhtar on May 12, 2011 2:24 PM said...

muahaha..dah agak dah..patut ngidam char kuew teow kemain lagi..hahaha..tahniah..boy ke girl?hehe

eda_ej on May 12, 2011 2:33 PM said...

emy~time kaseh..

niza~idak le ngidam sangat.. char kuew teow tu laki aku yg nak..

mane nampak jatina lagi.. sabo ye..

~najwa~ on May 12, 2011 11:57 PM said...

akhirnya keluar juga berita budak kecik itu ;) 19 weeks dah bole nampak jantina.....

a'in fajar on May 13, 2011 12:53 AM said...

huh! aku dah agah dah masa ko pg cek kat clinik ari tu..tapi aku diam je hasrat hati nak menyebuk..bla ko dah suka rela bg tau barulah aku cakap..tahniah!!mamat alan dah nak jd abg long la ni..hehehe tmbh jg rakyat jelata dr ko...jg diri k

eda_ej on May 21, 2011 10:18 AM said...

huhuhu.. maseh bedebar2 nunggu jantina yg dlm perot nih.. check up akan datang try la.. kot2 boleh nampak.. hehehhe

eda_ej on May 21, 2011 11:05 AM said...

ain~aku tak nak heboh awal2 sebab org kate kalo heboh awal2 takot tak lekat.. so aku tunggu la dah beso skit baru cite.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez