Powered by Blogger.

Saturday, May 14, 2011

Semalam..


Aku rase semalam sape yang blogger tegar tu kompom meroyan kan.. maunye idak meroyan kalo asek bukak blogger kuwo 'Blogger is currently unavailable' aje.. kalo korang boleh tahan ke??? aku yg dok kat rumah ni udah libang labu.. ape nak buat pon serba tak kene.. tu la penangannye kalo tak dapat bukak dashboard sehari.. memang boleh naik gile..

Bayangkan la kalo dari pagi sampai la ke malam asek nampak page ini je.. rase dah macam nak jd cam ghupe hantu kak limah.. mujo le mr ejai balik koje maseh kenal ngan aku lagi.. kalo idak maunye die anto aku ke tanjung rambutan di Ipoh nun..



Udah malam tadi baru aku tau nape le blogger tak boleh bukak.. rupenye memang die down 30 jam.. hamek ko 30 jam.. sehari lebih tak ngandap dashboard.. ni bukan ngadap dashboard kete ye.. kalo dashboard kete tu idak le aku heran.. sumber berita tu aku amek dari sini--> http://news.cnet.com/8301-1023_3-20062428-93.html


Rase lege beno pagi ni dapat nengok dashboard.. hehehe.. ilang rase libang libu.. =D

5 juta comments on "Semalam.."

Nini D.. on May 14, 2011 9:56 AM said...

hengatkan aku sorang aje jadi gile!

PUANSTOBERI on May 14, 2011 10:08 AM said...

tehehhe. kat FB seme ngabo kan menda yg sama 'bosan tak leh bkk blog' hahaha.

Moga2 dia tak buat hal la lagi. Akak nyer entry mujo tak ilang, tp komen utk ari Khamis abis ilang dah :(

~najwa~ on May 14, 2011 10:28 AM said...

di Penang pun rasa mcm libang libu labu, hahaha

eda_ej on May 14, 2011 10:36 AM said...

emy~memang dah nak naik gile weh..

kak ida~same le kite.. komen hari kameh punye ilang..

kak najwa~agak2 ade rase nak makan pengat labu tak?? hehhehe..

eT on May 14, 2011 12:18 PM said...

huhu...redha jek la xleh masuk smlm...ngeee

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez