Powered by Blogger.

Wednesday, May 25, 2011

Joget Lambak..




Budak kecik dalam perot ni dah pandai bejoget lambak skarang.. sebelom ni memang ade rase die gerak.. tapi tak de la kuat sangat.. start malam tadi bukan main lagi die bejoget.. aku nak tido pon payah.. pusing kiri salah.. pusing kanan salah.. ni baru 5 bulan.. mungkin sebab ruang die nak beronggeng kat dalam tu maseh ade.. so die pon ape lagi.. bejoget lambak la.. tak payah tarok bunyi2.. die memang akan bejoget.. nanti bile dah ujung2 tak de ruang plak.. tak pe la nak, ibu bagi peluang ni.. joget la puas2..


Siang tadi die cam mengeras plak kat kiri perot.. mungkin baby tengah wat senaman meregangkan kaki agaknye.. lame plak tu.. sangat sakit.. nyut nyut rasenye.. pinggang blah kanan plak cam sengal2 skit.. nak jalan tegak memang tak boleh.. kene la jalan menunduk sambil tangan kiri pegang perot.. sidai baju pon sambil duduk kat kusi.. tapi tu tadi la.. skarang dah ok.. harap tak berulang lagi la cam ni..






Nota kaki~sedang menikmati saat ini.. nanti bile dah besalin mesti rindu time baby gerak2 dalam perot.. =)


6 juta comments on "Joget Lambak.."

D_08 on May 25, 2011 7:24 PM said...

Awok cukop suke mase ni....
Mase mule2 mem awok ngandong dulu....
Awok cukop ghiso... Padehei normal je tu.....maklomle pengalaman pertame.....walopon sekaghang udah 3 anak.... Tapi awok cukop suke mase macam ni....

eda_ej on May 25, 2011 8:05 PM said...

tu pasei mike udah plan utk taun dpn ye yeop.. hehehe..

Nini D.. on May 25, 2011 10:30 PM said...

tacing aku baca entry nih... :(

eda_ej on May 25, 2011 11:05 PM said...

sabo my pren.. tunggu ujung taun ni ye.. aku doakan ko afif cepat dapat adik.. =)

azura samsuddin on May 27, 2011 6:02 PM said...

tahniah hrp x terlambat utk zura wish!!

eda_ej on May 27, 2011 8:26 PM said...

belom lambat lagi.. time kaseh zura.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez