Powered by Blogger.

Monday, May 23, 2011

Gelas Bolen..


Malam tadi hubby telah menjamu aku makan kat McD taman tun hussein onn.. time kaseh sayang.. hehehe.. plan asal nak pegi McD Leisure Mall je.. lagi dekat.. tapi bile mengenangkan nak parking kat leisure mall tu macam payah je nak carik, so lencong le ke tun hussein onn..

Antara makannan yang dihadap malam tadi.. bubur tu mesti la untuk harith.. tapi aku cukai gak skit2... hehehhe.. aku makan buger sebijik ngan minom air kopi.. yang lain hubby makan.. sejak dua menjak ni aku asek bekenan plak ngan kopi McD ni.. tapi tak de la meroyan sangat.. lagi pon malam tadi sejuk.. ujan lebat time kitorang makan.. dah la amek port kat luar.. seb baik angin tak kuat.. kalo tak mau kene tempias..


Dan yang paling penting gelas bolen ni.. aku panggil gelan bolen sebab kat iklan dalam tv tu die tunjuk lepas gelas coca cola ni terjun dalam kolam, time die nak naik terus baju die lurut ke bawah.. die dapat markah penoh sebab die bolen.. hehehhhe.. aku tak de la ngidamkan gelas ni sangat... tapi cun gak gelas ni.. kene jage baik2 sebab die memang gelas kaca.. sebelom ni aku ingat gelas plastik biase je.. die tuleh kat situ warne pink tapi aku nampak cam wane purple.. aku ke yang rabun warna atau pon memang warna die cam ni?? ade sesape yang dah dapat gelas ni tak?? ce share skit.. memang warne die cam ni ek..

7 juta comments on "Gelas Bolen.."

Nini D.. on May 23, 2011 10:47 AM said...

aku punye kaler biru..

neyza mokhtar on May 23, 2011 11:00 AM said...

ko tak alah ker? boleh makan sedap2 yer..aku dulu jgn harap..semua keluar..tp bubur mcd je boleh masuk..pelik..pelik..hehe..

eda_ej on May 23, 2011 11:35 AM said...

emy~aku tgk mlm td sume yg dapat kale pink.. idak le pulak aku nampak kale kain.. yg lain udah abeh stok kot..

niza~tak de alan.. cume pantang je.. pantang jumpe makan.. hehheh.. berat aku dah naik 4kg nih. huhuhu..

eda_ej on May 23, 2011 11:36 AM said...

*alah..

ejai_ej on May 23, 2011 6:21 PM said...

huhuhu... ilek la.. baru 4 kilo... kita naekkan la berat sesama.. boring la naek berat sengsowang nih.. hahhaha

eda_ej on May 23, 2011 6:43 PM said...

sayang~ takot tak boleh turun je.. kalo lemak dah tepu cam ne?? hohohoho.. nnt kite turunkan berat same2 ye yang.. hehhehe.. kite joging kat padang depan rumah ni nak.. kikiki..

PUANSTOBERI on May 23, 2011 8:01 PM said...

yepp..mmg kaler dia lebih kuang je ngan purple.
akak ada kaler purple. bila beli yg ni letak kat sebelah dia, asben akak kata cam sama je.
teheheh.
kalo kaler biru n ijau tu, ha..tu npak sket kaler dia :)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez