Powered by Blogger.

Wednesday, May 4, 2011

Selamat Pengantin Baru Izar & Amiey..


Hari sabtu dan ahad lepas berangsung lah sudah kenduri kawen Izar & Amiey.. kedua2 kenduri kat ipoh sebab due2 orang ipoh.. sory my pren sebab aku tak dapat pegi.. perancangan awal memang nak pegi tapi hubby aku kene pegi johor anta sepupu die kawen kat sane.. aku doakan kebahagiaan korang dari jauh je ye..





Kedua2 pengantin ni budak klas aku mase kat poly dulu.. aku pon tak tau sangat kisah cinta dierang nih.. tapi rasenye mase study dulu belom beputik rasenye.. sory la kalau aku silap.. hehhhe.. gamba kat atas ni pon sume budak klas aku.. huhuhu..


Pengantin galah.. due2 pengantin ni sangat tinggi ye.. tinggi aku pon lebih kurang same ngan Norly.. norly tu yang berdiri kat tengah pakai tudung ungu.. huhuhu.. rasenye bakal anak2 mereka juge akan tinggi2 macam dierang.. aku doakan semoga Izar n Amiey berbahagia sampai ke akhir hayat.. kalau gado skit2 tu biase la.. asam garam rumahtangga.. pape pon semoga cepat2 dapat baby.. hehhehe..


Gamba klas aku.. rasenye separuh dari budak2 klas aku dah kawen.. termasuk la aku.. huhuhu.. yang bulat merah tu izar n amiey.. nampak aku yang mane??? hehheh..


Nota kaki~semua gamba pengantin aku cilok dari fb.. gamba klas tu aku scan.. =D

3 juta comments on "Selamat Pengantin Baru Izar & Amiey.."

FeRoZ SuLaiMaN on May 04, 2011 2:20 PM said...

aku pon x dpt dtg...isk isk isk

aku doakan dari sabah la...

eda_ej on May 04, 2011 2:29 PM said...

tak pe bob, doa dari mane pon sampai gak.. hehhee..

D_08 on May 05, 2011 1:13 PM said...

awok pun tak dpat datang jugakk..... errrr...tapi awok kenei ke???

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez