Powered by Blogger.

Wednesday, February 23, 2011

Unifi..


Huhuhu.. korang tau ke epe bende Unifi ni?? yg aku tau (tengok kat iklan) kalo kite pasang Unifi ni kat rumah boleh bertenet laju tahap gaban, boleh nengok tv cite best2 24 jam, boleh pakai tepon umah lame2 ngan free.. hehehe.. tu yang aku tau la.. kalo nak tau lebih lanjut boleh le pegi ke http://www.unifi.my/

Kenape aku cite pasal unifi plak ari ni?? hehehhe.. sebenarnye kemarin hubby balik dari keje singgah jap kat post box.. kot le ade bil2 yang baru sampai.. tapi tak de pon.. yang ade cume satu sampol yang tak betuleh pape.. dalamnye ade isi selai kertas..

Ni la kertasnye.. abes je aku bace rase cam WOWW!!! bia betik kat umah aku ni dah ade coverage unifi.. dah yang paling sonok mate mandang die tuleh ZERO COST ENTRY.. huhuhu.. kalo ade unifi kat umah ni pasti sume blog aku akan tinggalkan jejak.. hahhaha.. tak de masalah blog berat.. macam2 la aku boleh buat kalo ade unifi nih.. main game online pon syok gak.. tapi kang bile pulak aku nak masak.. hehehhehe.. angan2 kuat aku nih.. masalahnye skang ni kalo masokkan unifi kat umah ni pon ape gune tenet laju gile tahap gaban tapi lappy slow tahap sipot.. so tak gune la enjen ferrari kalo yang ade cume body kete kancil ye dak.. so aku kene ukur baju kat badan sdirik gak.. tak kan aku nak pakai baju mak cik limah yang saiznye XXXL kan.. so bile pikir2 balik tak pe la.. aku pakai je ape yang ade.. janji boleh menuleh blog n berYM ngan mr ejai hari2 pon dah cukup bagus dah.. =D

8 juta comments on "Unifi.."

ejai_ej on February 23, 2011 4:19 PM said...

huhuhu.. kalau la ader unifi tu.. isk... confirm la dok mendonload movie sokmo.. hahahhaha

eda_ej on February 23, 2011 4:46 PM said...

donlot movie ye yang.. tp dalam mimpi je la kot.. huhuhu..

~najwa~ on February 23, 2011 6:19 PM said...

bukan ke monthly bil agak mahal? kat sini xde lg unifi

eda_ej on February 23, 2011 8:02 PM said...

kalo tak silap unifi sebulan rm149.. kalo broadband hanya rm50 sahaja(staf package).. huhuhu..

cik linda on February 23, 2011 8:28 PM said...

weii...umah ko dh de unifi ker...syoknye...aku ngan cd dok tunggu kat bangi nih...lambat no nk ade pon..mmg dh planning nk pakai pon..upgrade system...lately nih bangi de problem internet jer...org TM kate tgh upgrade...tp 2 lah bilenye nk ade pon x tau

eda_ej on February 23, 2011 8:53 PM said...

aku sebenarnye maseh muskil.. betol ke unifi dah ade kat sini.. setau aku unifi baru betapak kat bangsar.. huhuhu..

Nini D.. on February 23, 2011 9:55 PM said...

ada ke unifi sampai kat tepeng?...
ayat tagline aku...
"saya memang betol-betol kecewa dgn TM.."
hahahahaa

eda_ej on February 23, 2011 10:11 PM said...

aku suke tagline ko.. i like.. =D

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez