Powered by Blogger.

Wednesday, February 9, 2011

Lin Betunang Last Part (Sarong Time)


Berbekalkan camera cap ayam yang tak de anti gegar nih aku cube gak amek gambo.. harap maklom je la ye.. kebanyakan gambo sume dalam mood gempa bumi.. hehehhe..

Ngah test2 amek gambo nih sementara bakal mak metua nak datang sarong cincin.. hehehe.. bedebo2 le tu..

Tengok budak kecik tu.. orang sebok nak duduk situ die pon sebok nak isap susu baring kat situ.. ape ingat bakal mak metua kakak alen tu nak minang ko skali ek.. tak de mane derr..

Huhh amek ko.. flash betol2 kene kat batang idong.. silau bijik mate aku kejap.. cam ne boleh tekan same nih.. budak kecik tu maseh di situ.. udah2 bangun.. meh sini.. susah orang nak nyarong cincin kang..

Sarong macik jangan tak sarong.. ni sarong cincin merisik dulu rasenye.. turut kelihatan pakcik merangkap bakal bapak metua lin..

Hah amek satu lagi cincin..

Huhuhu.. cincin dijari sebagai tande diri udah bepunye.. harap tak de yang nak ngorat ye.. udah bepunye nih..

Salam elok2..

Ciuman seorang bakal ibu metue kepada bakal menantunye.. nak kawen dah ko ye lin..

Sesi amek gambo.. kalo nak nengok gambo yang hubby amek buleh le jengok kat blog beliau ye.. kalo sesape yang tak tau blog beliau buleh le klik sini saje.. mudah bukan.. hehheh.. tamat sudah episod pertunangan cik lin kite.. semoge jodoh beliau bersame insan pilihan hatinye tu berakhir dalam ikatan ijab dan kabul bulan june nanti.. aminn..

7 juta comments on "Lin Betunang Last Part (Sarong Time)"

ejai_ej on February 09, 2011 2:07 PM said...

hohoho.. saper suruh snap sama ngan abang.. kan dah kener flash.. hahahahha

eda_ej on February 09, 2011 2:19 PM said...

len kali sebut satu due tige.. tak de le tekan same2.. huhuhu..

mekchu on February 09, 2011 3:10 PM said...

hehehe... comel.. ada pulak yg enterpreme bersama-sama botol susu di situ...

eda_ej on February 09, 2011 3:22 PM said...

itu le pasey.. tak tau le nape die nak join skali.. darah maneh kang baru tau.. abes nyamuk suke isap..

~najwa~ on February 09, 2011 3:59 PM said...

mamat alan suka enterprem..heheh

nampak dia dah besar la ;)

Nini D.. on February 09, 2011 4:03 PM said...

kita tunggu aje kenduri nasi minyaknye eh.. :)

eda_ej on February 09, 2011 4:06 PM said...

tu la.. opah die pon dah tak larat nak dukung.. berat walaupon nampak tak gemok..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez