Powered by Blogger.

Thursday, February 10, 2011

Tukar Baju Lagi..


Hehehe.. ni last aku tuka baju blog aku nih.. buat mase ni aku pakai template ni dulu.. tak tau la kot2 pas ni aku bertukar selera lagi.. dah lame dah aku bekenan tapi tak nak pakai sebab pernah tejumpe ade orang lain pakai template ni.. tapi skarang ni aku dulik ape.. kalo aku nak tu maksudnye aku nak gak.. bukan kene bayar pon kan.. biar la orang kate aku tiru ke ape ke.. nak wat cam ne dah selera same.. betol tak.. ish.. apsal aku emo pepagi nih.. k la.. kalo ade cite baru kang aku up date.. pape pon slamat hari khamis.. esok dah jumat.. luse cuti!!! yeayyyy..

7 juta comments on "Tukar Baju Lagi.."

Nini D.. on February 10, 2011 10:07 AM said...

pulak dah.....

ejai_ej on February 10, 2011 10:10 AM said...

hoh.. naseb baik template nih mmg untuk kegunaan org ramai.. kalo tak bulih kener saman. hahahha

DKosongLapan on February 10, 2011 11:25 AM said...

Awok pun nak tuko jugak ghumah awok tu.....tapi tak tertuko2 lagi.....nantile bile ade mase terluang......

eda_ej on February 10, 2011 11:38 AM said...

emy~ape buleh buat, selera nak itu.. atenye ambek je le.. hehhee..

sayang~die tak patern kan tak pe..

yeop~tuko le.. moh kite same2 menuko..

shima on February 10, 2011 2:03 PM said...

tuko plak..hahah..
xpela nnti mgkn ni le keje aku selama 3bulan nnti kot..:D

~najwa~ on February 10, 2011 7:33 PM said...

tgh ngidam ke apa? ehe. anyway, sedap mata memandang. bersih.

eda_ej on February 10, 2011 9:21 PM said...

shima~tunggu je la.. masenye akan tibe.. 3 bulan beb.. lame tu..

kak najwa~bunyik cam orang mengidam ek.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez