Powered by Blogger.

Monday, February 21, 2011

Lama Tak Update..


Nak kate bz manjang tak juge..
nak kate jage anak seploh orang pon mesti la tak kan..
nak kate jait manik baju pengantin tu pon tak sebab labuci dah abes..
ape dibuat??
merawat luke mamat alan je kot..
semalam lepas balik dari umah chu anta bekas syiling yang lagi 12 bijik tu singgah jap kat umah Lat kat ampang..
kat sane mamat alan jatoh..
siku luke..
darah..
malam tadi jenoh ditelek2nye luke die tu..
die bace bismillah pas tu hembus kat siku.. fuhhh..
konon2 boleh cepat baik la kot..
aku sapu krim gamat je..
ari ni nampak cam dah kering luke die..
elok la tu..
kalo tak asek soh ibu die je hembus kat siku die sampai macam dah nak masuk mulut..
tp memang dah masuk mulut pon smalam..
abes mulut ibu die kene darah..
sabo je..

nak cite ape lagi ek..
errmm.. smalam pegi rumah chu, chu bagi lagi kain nak wat bekas syiling..
kali ni corak kain santek skit dari yg chu bagi sebelom ni..
ni baru siap potong kain..
boleh la dapat 25 bijik..
tapi zip chu belom bagi lagi..
aku cube buat mane yang boleh dulu..
kang sume nak wat last minute tak sempat siap plak..

tu je la nak cite wat mase nih.. gambo nanti2 aku masukkan ye.. =D

2 juta comments on "Lama Tak Update.."

Nini D.. on February 21, 2011 4:08 PM said...

biler serangan demam penyakit "M" ko nak baik?.. ;p

eda_ej on February 21, 2011 4:20 PM said...

ni udah beransor sihat le ni.. kalo idak bukak pon tak mau.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez