Powered by Blogger.

Thursday, February 24, 2011

Anak Aku..


Kejap je dah beso.. pejap celik pejam celik dah pandai macam2..

Ari tu die bukak kabinet kasut.. abes sume kasut die punggah.. last2 die amek kasut abah die nak pakai..


haduss.. dah macam mekdonel je aku tengok..

Pas tu ade satu ari tu die main bekas bedak die mase baby dulu.. tapi dah tak tarok bedak dalam tu..



Tengah menepok2 bedak la kononnye tu..

Hahaha.. orang pakai bedak kat muke.. bukan kat telinge.. pas tu sume ibu ngan abah die kene touch up ngan die.. atenye kamu ni nak jadi mekap artis ke???

Dan yang paling tak tahan..

Suke sangat amek alih tugas abah die.. nak drive kete.. dah macam bawak trekta je rupenye.. sanggop die baring semate2 nak tekan paddle kat bawah tu..

Tapi yang last ni boleh buat naluri keibuan aku tersentuh..


Perkembangan positif.. makan dah tak nak orang suapkan.. nak makan sdirik.. kaki wajib silang.. tapi kadang2 aku soh juge die sit cantek (duduk besila).. mangkok die tu pon die yang pilih sendiri kat econsave.. beli mangkok plastik je.. kalo jatoh tak pecah.. elok la pon dah boleh makan sdirik.. kurang skit keje ibu die.. semoga anakku menjadi insan cemerlang bile besar nanti ye.. insyaAllah..

6 juta comments on "Anak Aku.."

ejai_ej on February 24, 2011 11:29 AM said...

huhuhu.. beso dah anak abah nih.. dah boleh jaga adik la lepas nih.. huhu

eda_ej on February 24, 2011 11:36 AM said...

huhuhu.. jage adik ye.. die jage adik ke.. adik yang jage die..

Nini D.. on February 24, 2011 12:02 PM said...

yeahh!!!....apa lagik..bolehla tambah askar...

afif pon mkn suap sendiri dah...kekadang aje bila angin ngengada dtg suh Umie suap..

eda_ej on February 24, 2011 7:24 PM said...

tambah askar?? jom la kite jalan sekali.. hehehhe..

PUANSTOBERI on February 24, 2011 8:20 PM said...

comey oh gmbr yg tepok bedak tu. hihikkss

eda_ej on February 24, 2011 10:17 PM said...

dalam gambo je nampak comey.. kat luwo comot manjang..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez