Powered by Blogger.

Tuesday, February 8, 2011

Lin Betunang Part 2 (Barang Hantaran)


Haaaa... tengok.. kilat tak?? hasil keje tangan aku nih.. hehheh.. tapi yang masokkan dalam bakol hubby.. aku ni kalo bab nyusun2 memang tak boleh.. tangan tak bedong.. hehhehe..

Coklet duit2 yang beli kat kedai tepi sungai tu.. yang gule2 tu beli kat The Store rasenye..

Cup cake ni wat aku jadi gile.. comel kan..

Disebabkan hantaran kain baju sume tak de bagi, so die tarok sume kat cup cake ni.. sekali harong je..

Paling aku tak tahan camera DSLR pon ade kat atas cup cake.. baju kemeje + seluar skali.. agak2 muat ke pengantin laki nak pakai nih??? hehheheh..

Jam tangan, hp ngan dua bentuk cincin pon ado.. hohoho.. pakej nih.. bagi cup cake sume dapat.. hehehhe..

Blah pompuan dapat yang ni.. aku dapat la 2 bijik.. sedap gak.. kalo ade sesape yang nak order boleh la pegi ke blog tokey cup cake ni ye.. just klik sini..

Barang hantaran sume ade 6.. tu termasok dari pihak laki dan pompuan.. setiap satu pihak dapat cup cake, coklat ngan buah.. memang sempoi abes..

3 juta comments on "Lin Betunang Part 2 (Barang Hantaran)"

~najwa~ on February 08, 2011 7:54 PM said...

adik bertunang baru ni pun ada cup cake comel, lebih kurang je designnya..comel!

eda_ej on February 09, 2011 9:49 AM said...

skang ni memang musim org bg cup cake kot..

a'in fajar on February 09, 2011 10:54 PM said...

aduyai cantinya cup cake ank buah ko tmph ni, ni membuatkan aku pun berangan nak buat tok adik2 nnt...hoho cantik n cute

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez