Powered by Blogger.

Monday, February 7, 2011

Sepetang Di Hospital Selayang..


Petang semalam sempat la kitorang berempat (aku tige branak + lin) pegi melawat kak siti kat hospital selayang.. gerak dari rumah kol 3 petang.. sampai hospital kol 3.45 ptg.. ingatkan waktu melawat same cam hospital GH biase.. sabtu ahad boleh masok bile2 pon time siang.. rupenye spital selayang ni sume hari ikot time.. waktu melawat blah petang kol 5 sampai kol 7.. sementare belom boleh melawat kitorang lepak2 la dulu kat cafe spital.. jenoh gak menunggu.. sempat la makan kopok lekor ngan makan kacang nak bagi hilang boring.. elok je kol 5 trus serbu lif..

Tag name kat katil kak siti.. yang umo tu cam silap kire je.. hehhe.. mude banyak ni dari umo yang betol.. hehehhe..

Sesambil borak ngan kak siti, hubby plak dok melayan mamat alan.. seb baik lin ade bawak i-pad nih.. kalo tak tepu gak la nak bagi mamat alan dok diam.. skang ni mamat alan memang suke main lari2 je kejenye.. tapi ni anak ke bapak yang main ni??

Akhirnye mamat alan main sdirik.. die main game yang kucing tu.. suke sangat tengok kucing tu pengsan sampai kuar bintang..

Dah penat memangku mamat alan, letak je mamat alan dok atas katil kak siti.. dah macam blajo ngaji je gayenye.. main la mamat alan ngan wak siti kat atas katil tu.. hhuhuhu..

Lame juge la kitaorang kat situ.. dari kol 5 sampai kol 7.. sempat la borak2 panjang jele.. sempat solat asar kat situ.. pape pon alhamdulillah kak siti dah selamat kuar spital pagi tadi.. sukur.. lin ngan tunang die gi amek kak siti hantar kat slim river sebab along ngan abang man dah siap tunggu kat sane.. semasa blog ini ditulis kak siti dah pon selamat sampai kat Lekir.. mesti lega bile dah sampai rumah.. tak de tempat yang best melainkan rumah sdirik kan..

4 juta comments on "Sepetang Di Hospital Selayang.."

~najwa~ on February 07, 2011 9:30 PM said...

knp dari manjung tukar ke selayang? teruk ek, masalah darah apa?

Nini D.. on February 07, 2011 10:55 PM said...

template aritu lg cun...biarpon menyengat mata...tp aku suke!!

DKosongLapan on February 08, 2011 4:27 AM said...

Moge kak siti mike cepat sembuh.... Amin

eda_ej on February 08, 2011 9:03 AM said...

kak najwa~kene psang tiup kat selayang.. kat manjung x-ray ngan masok darah je..

emy~template ari tu wat aku rase nak pening.. byk sgt bunge2.. tulisan pon buruk.. susah nak bace..

yeop~time kaseh yeop.. semoge kak siti cepat baik..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez