Powered by Blogger.

Friday, October 22, 2010

Suke Bebeno!!!


Pepagi tadi teman wat rutin biase.. mbukak desbot blog teman.. kot ade sesape ke yang sudi ngomen blog teman nih.. bile udah siap mengapprove komen, teman tenengok ade yang menarik dimate teman.. kat reading list teman kuwo pasey cite polowe yang ke seghatuih .. malam tadi memang teman ade polo satu blog.. blog ni http://dkosonglapan.blogspot.com/

Idak le teman nyangke yang tuan tanah ndak mbuat entry pasey teman.. kikiki.. ish.. malu le pulok..
Nampok dak gambo bunge wane meghah blah ateh kiri tu.. teman le tu.. teman memang pakey gambo tu.. yang sebenonye malam tadi memang teman ade nuleh kat Cbox tuan tanah yang ngatekan teman polowe yang ke seghatuih.. saje le teman mintak adiah.. mane le tau ye dak kot tuan tanah ni pemughah.. ghupe2nye memang die ndak bagi.. ish teman idok le nyangke.. btoi ni.. tu pasey le teman suke bebeno ni.. =D

Teman bukan ape, teman ni suke mbace blog die sebab die pakey bahse peghak piyo.. teghingat pulok teman kat kengkawan yang dok kuale.. seghupe macam ni die depe nyembang.. kepada tuan tanah
http://dkosonglapan.blogspot.com/ time kaseh le kane kamu sudi polo teman balik yek.. walopon blog kamu itam legam tapi teman seghonok mbace.. (itam tu kan emeh=emas) time kaseh le sebab kamu baik ati beno nak bagi adiah kat teman.. nanti teman nunggu.. udah sampey kang teman bagi tau kamu yek.. pade kawan2 teman yang nak polo blog nie kome polo le.. seghonok weh.. asek nyoghongin aje mase teman mbace.. atenye ape nunggu lagi.. moh kite polo.. hehhehe...

nota kaki~teman udah njangkit nih weh..

4 juta comments on "Suke Bebeno!!!"

DKosongLapan on October 22, 2010 3:44 PM said...

uiiishhhh....sampei due kali le Yong kite ni letak URL awok ni.....kekeke......sabo ye tuan tanah......mike tunggu je le ape jenih hadiah awok bagiii...yang kompem nye bukan tempoyak.....

eda~ejai on October 22, 2010 3:55 PM said...

teman idok le kesah.. ape kamu bagi teman ambek aje.. time kseh bebanyok ye..

Nini D.. on October 22, 2010 8:37 PM said...

uish....ada jugak ye org perak yg btol2 pior bahasa ibundanye....teman kene follow nih..

eda~ejai on October 22, 2010 10:12 PM said...

polo jgn tak polo.. kikiki.. itu pasey le teman mbuat entry ni pakey bahse peghak.. jangkit dari die le..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez