Powered by Blogger.

Thursday, October 7, 2010

Potluck..


Hari ni kat office hubby ade open office.. hehhehe.. slalu biase dengar open house je kan.. ni open office plak.. tapi setiap staff kene bawak potluck.. dah siap wat list.. mule2 nak wat nasik impit kuah kacang.. tapi dah ade orang lain plak nak bawak.. macam2 dah pikir.. my hubby la yang jenoh memerah otak pikir nak bawak ape untuk open office die.. last2 hubby soh saya wat bihon goreng je..

Ni bihon goreng yang saya buat untuk open office hubby.. pas solat subuh tadi trus ke dapo nak siapkan bihon goreng ni.. bahan2 die hubby dah siap potong malam tadi.. so pantas skit la proses pembuatannye.. nampak cam sikit kan.. tak tau la die sikit atau pon bekas ni yang agak besar.. hahhah.. malam tadi dah siap rendam 1 stengah paket bihon.. tu pon nampak cam banyak.. tapi bile masok dalam bekas nampak cam sikit.. tak pe la.. sume orang bawak port luck.. so mesti orang akan makan sikit2 je kan.. cukup la kot.. harap2 sedap la ye.. semoga warga office my hubby dapat la terima seadanya hasil air tangan saya ni ye.. =)

3 juta comments on "Potluck.."

Nini D.. on October 07, 2010 12:08 PM said...

apsal xbuat nasi ayam?

ejai-eda on October 07, 2010 12:31 PM said...

mekasih sayang sebab bangun semata2 nak masak kan bihun tu. huhuhuhu.. kang balik abang belanje fruit punch ek...

eda~ejai on October 07, 2010 12:38 PM said...

emy~my hubby gi koje naik moto.. die tak mo bawak mende yg bekuah.. bawak nasik ayam takot sup die tumpah tgh jalan plak.. huhuhu..

sayang~fruit punch pon boley la.. janji blanje.. hehehhe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez