Powered by Blogger.

Tuesday, October 5, 2010

2 Years, 2 Months, 2 Weeks & 2 Day..


Hehehe.. dah malam baru prasan yang hari ni umo mamat alan dah 2 tahun, 2 bulan, 2 minggu dan 2 hari.. susah nak jumpe umo die cantek cam ni.. hehehehe..

Ni plak gamba mamat alan yang baru kejap saya amek.. kenape ngan idong die??? idong die luka sebab jatoh tangga mase balik kat umah my mum minggu lepas.. biase la budak nakal.. asek nak main kat tangge je.. sepandai2 die main tangga, akhirnye jatoh juge.. hahahha..

Wat mase ni gigi mamat alan dah tumbuh blah depan 4 atas, 4 bawah... gigi siung baru nak tumbuh.. gigi geraham baru tumbuh 1 atas, bawah, kiri dan kanan..

Skang mamat alan suke nyanyi lagu ibu ratu hati ku.. tapi nyanyi ngan pelat jerman die la.. hahhaha.. tengok la nanti kalau bekesempatan record saya post kat blog ek..

Rancangan kegemaran plak suke upin & ipin, pocoyo, barney n pape cite cartoon pon die layan.. iklan digi yang ade org kuning nyanyi lagu tamil tu pon die suke.. kalau ade iklan tu mula la die dok tekinja2.. melompat2 macam la iklan tu die punye..

Skang suke panjat tingkap.. risau btol takot jatoh.. so waktu siang kalau saya kat dapo or ngah solat mesti tutup tingkap.. bia la die panjat grill janji tak tekeluar dari tingkap suda.. tu la keje die hari2 sambil wat pale ibu die penin.. =D

5 juta comments on "2 Years, 2 Months, 2 Weeks & 2 Day.."

Nini D.. on October 05, 2010 11:27 PM said...

afif pon tengah kemaruk panjat grill tingkap...grill pintu xnak pulak dia panjat...pehtu melalak panggil umie dia..mintak tulun...xleh turun dari jadi spiderman...

eda~ejai on October 05, 2010 11:57 PM said...

budak baye2 ni mmg tengah kemarok panjat grill tingkap kot.. bahaye btol..

ejai-eda on October 06, 2010 6:04 PM said...

amin... 2 tahun 2 bulan dan 2 hari.. dulu plan nak bersalain 8 haribulan 8 duaribu 8. tak dapat.. umur lawa cenggini pon jadi la... hahahha

eda~ejai on October 06, 2010 6:23 PM said...

jadi le dari tak dapat pape.. sukur.. hehehe..

azeila eila on October 07, 2010 9:27 AM said...

comel dan nakal :)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez