Powered by Blogger.

Monday, March 1, 2010

Getting Better n Better..


Memang getting better kondisi si kecik ni.. start dari smalam dah boleh jalan dengan normal.. no more jengket2.. semua dah jadi sedia kala.. mamat alan dah boleh panjat kabinet... panjat tv.. lari2 keliling umah.. ibu die pon dah kembali penat membebel kat umah.. hahhaha.. rumah pon dah kembali besepah dikerjekan mamat alan.. kejap je hari baik die.. skang dah mule nakal balik.. elok la pon.. sekurang2nya tau mamat alan dah sihat.. tak yah nak risau2 mamat alan sakit..

Hari rabu gi cocok.. hari khamis mamat alan tak boleh bangun.. pakai baju je.. seluar pon die tak nak pkai sebab mase nak pkai seluar, getah pinggang seluar tu tekene kat peha kiri die.. so die pkai baju je.. mula2 risau gak sebab tak sangka yang last dose ni boleh die wat sampai tak boleh jalan.. lame2 dah tak kisah pon.. biase la tu budak2 kene cocok..

So kepada ibu2 yang nak menempuh last cocok ur anak jangan risau2 okey..

2 juta comments on "Getting Better n Better.."

Nini dear.. on March 01, 2010 1:59 PM said...

hahaha...azab ko abes dah...xlama lagik aku plak yg nak merasa..kekeke
aku update dah blog..ilangkan kerinduan ko cepat!!! :)

eda~ejai on March 01, 2010 2:08 PM said...

alhamdulillah.. selamat dah aku tempuh.. doa byk2 ye.. mintak afif tak banyak ragam pas cocok nnt.. cayok2!!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez