Powered by Blogger.

Monday, March 29, 2010

Betol Ke Ni??




Hahaha.. saya rase kawan2 pon mesti dah dapat agak ape yang saya nak cite kali ni.. kejadian ni baru je kejap tadi berlaku.. mule2 nampak cam tekejut, tekedu.. rase nak ketawa pon ade.. terus teringat kat camera n snap gaya bebas mamat alan ni.. betul ke ape petanda yang mamat alan tunjukkan ni?? kalau budak umo 4 or 5 bulan tu biase la sebab mamat alan dulu pon macam tu juge.. tapi ni budak yang umo 1 tahun dan 8 bulan wat cam tu memang mengejutkan saya.. ni ke skill baru yang mamat alan nak tunjuk kat ibu die?? huhuhu.. tapi kalau dah rejeki ape salah nye kan.. (dalam pale dok pikir cam ne la saya 9 bulan lepas ni.. betol ke ni??)



Macam sedap sangat je jari kaki die tu.. kalau betol redho je la.. =)

11 juta comments on "Betol Ke Ni??"

Nini dear.. on March 29, 2010 5:31 PM said...

xlama lagik lah tu...tunggu ajelah pihak lawan bagi lampu ijau..emm...sila tambah askar anda ye..kekekekeke

eda~ejai on March 29, 2010 5:41 PM said...

kalo ade rejeki tak kemane.. =)

ejai-eda on March 29, 2010 5:51 PM said...

saper plak pihak lawan tu? nih lawan bola ke aper nih?

najwa~ on March 29, 2010 10:59 PM said...

Irfan suka wat gaya bebas cam ni..
tp...resultnya : masih belum rezki ;)

eda:jom menambah lagi, heheh

eda~ejai on March 30, 2010 9:13 AM said...

irfan pon suke ek.. huhuhu.. ade geng la cam ni.. insyaAllah kalau ade rejeki ade la tu.. hehehe..

Nini dear.. on March 30, 2010 12:40 PM said...

sape pihak lawan?..hanya teman & eda aje yg tau...hahaha...serang!!!!!

ejai-eda on March 30, 2010 1:44 PM said...

isk... ko nih emy.. bagi tau je la. nak rahsia2 plak. isk... kang aku tak bley tido kalo tatau saper pihak lawan tu.huhuhu

Nur A'in on March 31, 2010 9:30 PM said...

aku dulu pun mcm2 tau chik..syuhada slalu mskkan jr kaki kat mulut lg aku halang lagi dia sk buat..mula2 x caye gak tp bla dah tau da ada isi percaye gak la..walau ape pun rezki....

eda~ejai on March 31, 2010 9:46 PM said...

ye ke ain?? ko ni wat aku cuak la.. kene tunggu bulan depan ni.. heheheh..

Nur A'in on April 02, 2010 3:42 PM said...

betul!!!!tp tak la trs jadi...myb dlm 4@5 bln lg..syuhada mula wat mcm2 ms umur dia 8bln tp aku ngandung ms umur dia 1thn so...welcom to the club hiihihi

eda~ejai on April 02, 2010 4:14 PM said...

ye ke.. tengok la nnt cam ne.. kalo ade rekeji tak kemane kan.. =)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez