Powered by Blogger.

Wednesday, March 3, 2010

Sharing..


Orang kate sharing is caring.. so post kali ni saje saya nak share ape yang menarik dimata saya.. hari ahad lepas saya, hubby ngan mamat alan gi tesco extra taman midah.. saje pusing2 carik pampers ngan susu mamat alan.. sambil2 tu pusing2 la satu tesco.. tak de beli banyak barang pon..

Sampai je kat area ikan2 kat blah blakang tu ramai orang dok tengok seko ikan ni.. sangat menarik perhatian.. perhatian saya pon tertarik juge.. hehhee..


Tarraaaa... tengok la betapa besarnya ikan ni.. name ikan ni ikan jenahak.. elok je die dok kat tembunan ais tu.. kepala dah kene tampal tanda harga (macam kene tampal koyok pon ade.. hehehe)



Harga die hanya RM117.15 sahaja.. hari ni tak tau la ape nasib ikan ni.. dah ade orang beli ke blom ntah.. tak pon dah kene potong2 jual skit2 agaknya.. kalau saya la, saya pon tak sanggup nak makan ikan besa2 cam ni.. kembang je tekak.. kalau tak nampak fizikal yang sebenar tak pe la.. lain orang lain pendapat ye dak.. =D
p/s maaf kualiti gambar kurang memuaskan.. guna camera hp je..

7 juta comments on "Sharing.."

najwa~ on March 03, 2010 7:05 PM said...

ikan jenahak kalo kat kedai tomyam... >rm 35 ++ sekilo, yg dah siap masak...

tp kat tesco nampak mcm x segar sgt..

kalo ikan yg besar tu, leh kenduri satu kg ;)

eda~ejai on March 03, 2010 8:41 PM said...

mmg nampak tak segar pon.. tapi besa ikan ni.. panjang die lebih sekaki..

Nini dear.. on March 04, 2010 11:29 AM said...

uuuii...besonye ikan tu...kalo ko mkn berdua je dgn en ejai,...sebulan pon blom tentu abes eda..hehe

eda~ejai on March 04, 2010 1:21 PM said...

ye setuju beno ngan puan emy tu.. kene sedekah kat jiran tetangge la baru abes.. hehehhe..

ejai-eda on March 04, 2010 4:25 PM said...

saya bab sedekah kat jiran tetangga, terutama jiran depan rumah tak pernah berkira sangat... maklom la.. kita jiran tetangga mmg kener tolong menolong... //me larikkkkkk!!!!

eda~ejai on March 05, 2010 11:01 AM said...

amboooiiiii... kalau psal jiran dpn umah bukan main lagi ye.. mentang2 la jiran depan umah tu nurse melayu.. jiran sebelah umah yg nurse india tu nape tak nak tolong??? nk kene ni..

Nini dear.. on March 05, 2010 11:37 AM said...

oo....ni namanye buka 1mesia...wah2..
ko kene pantau en ejai nih eda..kemain lagik dia..kekekekek

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez