Powered by Blogger.

Saturday, March 13, 2010

New Look..



Jangan tekejut.. kawan2 yang selalu bekunjung ke blog saya jangan rase tesilap pulak.. ni memang blog saya.. saya baru tukar template.. dah lame bekenan nak pakai template yang ala2 cam ni kat blog, tapi baru hari ni bekesempatan nak buat, tu pon sebab hubby tolong.. hehhe.. maklom je la saya ni buta IT.. kalau stakat yang simple2 tu boleh la..

Jadi kepada kawan2, follower mahupun silent follower boleh la keep going melawat blog saya yang tak seberapa ni.. blog ni akan saya up date dari semase ke semasa mengikut kelapangan.. so happy reading.. =)



4 juta comments on "New Look.."

eda~ejai on March 14, 2010 9:16 AM said...

testing.. testing..

saya~cute on March 14, 2010 9:34 AM said...

teman nak test je nih.. buleh ke idak teman mengomen.. hehehhe..

Nini dear.. on March 17, 2010 1:33 PM said...

hahaha...sama le kita...buta it!

eda~ejai on March 17, 2010 10:01 PM said...

ye mmg bute pon.. hahaha..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez