Powered by Blogger.

Tuesday, March 2, 2010

Fadhlan Harith..


Aaarrggghhhh... leganya bila dah siap sapu sampah ngan mop lantai dan yang paling penting mamat alan tido lagi.. aman skit.. kalau la mamat alan tak tido mau ngan die skali main air kat hall umah ni.. tengahari tadi dah bagi mamat alam makan kenyang2.. elok je pas minom trus carik bantal.. tau2 je dah tido.. alhamdulillah boleh la saya mengemop lantai yang dah mule melekit2 ni..

Saya?? kenapa guna 'saya'? saya pon tak tau nak jawab ape.. saje nak tuka kata ganti nama je.. nampak la lebih proper, sopan dah berbudi bahasa.. heheheh.. sape2 yang kenal saya mesti tau saya ni cam ne.. kalau ada kawan2 yang terbace blog ni kalau nak gelak guling2 pon dipersilakan.. hahaha..

Okey la sambung cite psal mamat alan..


Gamba ni amek mase petang lepas mamat alan kene cocok.. merengek tak abes2.. pantang bukak mata.. time tido ok skit.. makan tak nak.. susu pon nak skit je..

Ni plak mase hari kedua lepas cocok.. tetengah baring tengok wonder pet boleh plak bangun.. cume pkai baju je.. seluar tak nak pkai..


Haaa... yang ni gamba terbaru mamat alan hari ni.. rumah dah sepah.. dah boleh panjat2 sana sini.. sangat sihat.. makan pon dah banyak.. susu pon dah boleh habis sebotol (240ml = 8.5oz)..

3 juta comments on "Fadhlan Harith.."

azeila eila on March 02, 2010 4:11 PM said...

hai la boy....semakin kecik nnt mak kamu ni yer dikerjakan...xkisahla,yg penting dia sihat,xsihat kang asyik risau jer...

eda~ejai on March 02, 2010 4:26 PM said...

alhamdulillah.. syukur nikmat tuhan.. aminn..

Nini dear.. on March 04, 2010 11:32 AM said...

adeh2....afif nk panjat almari tv xleh sbb almari tu muat2 utk tv je..tapi kalo meja makan tu,..smpai dah letih nk suh turun..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez