Powered by Blogger.

Tuesday, March 16, 2010

iPod shuffle..


Yeeeeaaaaayyyyy.. dapat iPod shuffle.. cam tak caye je dapat iPod ni.. dah lame gak la dok tengok2 mende alah ni.. tak sangka boleh dapat free.. hehehhe..





Sebenarnya hubby yang dapat iPod ni.. dapat sempena pegi team building mase bulan january lepas.. sepatotnya dapat lepas dari balik dari Phuket tapi dapat lambat skit.. hubby yang suruh saya pilih nak colour ape.. saya cakap la nak colour pink.. (sebenarnya tak de la minat colour pink pon) hehehe.. ade tulisan Game Change tu untuk tema team building company hubby keje tahun ni.. disebabkan team building wat bulan jan so die pahatkan la January 2010 kat iPod tu skali..

Complicated gak rupenye nak masokkan lagu kat dalam iPod ni.. kene study gak la.. so skang ni kalau tak nak denga radio saya dengar je la lagu kat iPod tu.. sambail masak, sambil mop lantai.. tapi kadang2 hubby bawak gi office.. sementara nak sampai office dengar ayat Al-Quran pon bagus juge.. boleh la tenangkan hati.. tak de la tension je kat office nanti dan perjalanan juge lebih diberkati.. pahala pon dapat.. aiceh.. dah macam ustazah plak.. hehehe..

2 juta comments on "iPod shuffle.."

Nini dear.. on March 17, 2010 1:31 PM said...

amboi....bleh la aku nk pinjam nnti..tp,...xmo la..aku xsuke kaler pink.hehe

eda~ejai on March 17, 2010 9:52 PM said...

boley je nak pinjam.. warna tak mempengaruhi bunyi.. ko abaikan je warna pink tu.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez