Powered by Blogger.

Thursday, May 27, 2010

Posto.. Posto..


Tadi dalam pukol 2.45 petang ade orang call.. ingat sape la sebab no die 019-2426&%$.. rupe2nye orang pos soh turun bawah amek barang.. kate nak sampai 10 minit, saya tunggu dekat 20 minit baru nampak van pos tu sampai..

Ni la van tu.. time kaseh abang pos sebab bawakkan barang untuk saya.. hehhehhe...

Yeaa.. ni la die barangnye.. dibalut rapi tau.. siap ade tali lagi..

Ni la name pengirim dan penerima tu ye.. udah lame sangat tak tengok tulisan puan emy ni.. huhuhu..

Ape isinye??? jom bukak..

Jeng.. jeng.. jeng..

Mule2 ingatkan satu barang je sebab puan emy ade bg tau nak mintak saya jaitkan manik kat baju raya beliau.. heheheh..

Tapi tak sangke plak sampai 4 mende skali die bagi.. kepek bayam, supplement, tudung n baju yang nak dijait manik..

Tak sangke btol puan emy nak bagi banyak cam ni.. time kaseh banyak2 ye..

Pasal baju puan emy tu memang saya dah carik corak untuk jait manik kat baju tu.. rasenye corak tu kene kot ngan baju puan emy tu.. pape pon saya tak boleh la nak mulakan menjahit manik tu sekarang sebab malam ni nak balik kg.. pas balik dari kg nanti insyaAllah saya akan buat..

Lastly time kaseh banyak2 kat puan emy diatas pemberian yang tidak disangka2 tu ye.. kepada kawan2 yang nak balik kg tu smoge drive baik2.. smoge selamat balik n selamat kembali bertugas ye..

Jumpe lagi minggu depan.. babai..

3 juta comments on "Posto.. Posto.."

Nini D.. on May 27, 2010 8:15 PM said...

ala..pemberian xseberapa..aku teringat yg ko nk sgt rasa kerepek bayam..alang2,aku pos le sekali..supplement tu plak..bukan kene bayo pon...dah org bagi pada cik asbenn free & byk beno,..baikla aku bg ko...xde lalunye aku nk mkn semua.hehe

azeila eila on June 02, 2010 11:32 AM said...

oit...aku nk jugak anta baju jahit manik kat ko....ko jahit cantik...ehem2..ikhlas ni :)

eda~ejai on June 02, 2010 12:30 PM said...

emy~time kaseh byk2 ye..

eila~anto le tp bj emy pon blom terusik lagi.. huhuhu..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez