Powered by Blogger.

Tuesday, May 11, 2010

Hubby Ku Yang Demam..


Hubby saya memang dah rase tak sedap badan dari semalam.. pagi tadi tak larat nak pegi keje sebenarnye.. tapi nak gak pegi.. banyak keje tak settle katenye.. last2 balik keje tadi dalam kol 9.30mlm sampai rumah trus tak larat bangun.. badan pon panas..

Pakai cool fever mamat alan sebab mamat alan dah tak pkai cool fever ni.. dokto najwa kate cool fever ni tak elok untuk budak2.. so bapak budak la yang pkai.. hehehe..

Ni antara ubat yang hubby dapat mase jumpe dokto pagi tadi.. pagi tadi sempat la ym ngan hubby... hubby kate dokto nak bg mc tapi hubby tak nak.. board paper banyak tak siap lagi.. dokto kate klu esok tak kebah gak gi klinik tu lagi amek ubat lagi power.. hhahah.. klu luse tak kebah gak kene tolak spital la jawabnye.. dokto ckp takot kene H1N1.. tapi hubby tak seseme.. harap2 esok sihat la my hubby ni.. mase hubby balik kol 9.30 mlm td hubby kate die la orang yang paling awal balik.. ramai lagi office matehubby yang tekandas kat office.. hadoiii...

1 juta comments on "Hubby Ku Yang Demam.."

Nini dear.. on May 12, 2010 12:21 PM said...

tanggongjawab keje melebihi segalanye..sob sob

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez