Powered by Blogger.

Friday, May 7, 2010

Ahli Baru..


Yeaa.. ini budak ahli baru dalam kuarga saya.. my niece azu tu dah selamat besalin baby boy malam tadi jam 9.40 mlm kat hospital seri manjung.. berat baby 2.9kg.. kirenye ni cucu saya la.. hehehe.. sonok btol.. tapi saya rase my big brother lagi suke sebab dapat cucu lagi.. mak n abah saya pon mesti suke bile cicit dah betambah.. tak ketinggalan juge abang saya no 4 abang man sebab same beday ngan baby ni.. senang la nak celebrate beday nanti.. hehehhe.. name blom tarok lagi.. mungkin dalam seminggu dua ni baru nak tarok.. pape pon sekalung tahniah untuk my niece azura & azli diatas kelahiran baby baru ni.. smoge dengan kelahiran baby ni dapat lagi menceriakan rumah tangga korang.. amin.. to my new cucu jangan nakal2 okeh.. nanti bile dah besa skit boleh la main2 ngan uncle harith.. hehehhe..

(gamba ni ehsan dari fb cika yaya merangkap adik azu..)

2 juta comments on "Ahli Baru.."

Nini dear.. on May 07, 2010 12:07 PM said...

nenek.....ramai dah ke cucu nenek?..emmm..agak2 kalo saya pnggil nenek eda,boleh x?..kekeke

eda~ejai on May 07, 2010 12:13 PM said...

cucu udah 3 orang.. tak mo panggil nenek.. just call me embah edah okey.. hehhe (teringat kat arwah embah edah yang dok kat sebelah rumah naib kadi kat kg dulu.. bongkok 3 embah edah tu..)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez