Powered by Blogger.

Friday, May 14, 2010

Dalam Hati Ada Mia Sara..




Hahaha.. kalau orang dewasa pon dah jatoh hati ngan kecomelan adik ngan Mia Sara @ Amani, my son pon tak ketinggalan.. die pon dah pandai tegedik2 dok tengok akak Mia yang comey lotey ni.. (kakak la kan sebab umo Mia dah 4 tahun..)

Video ni saya dapat kat fb kawan hubby yang kene tag ngan video adik Mia ni.. pape pon layannn.. =)

3 juta comments on "Dalam Hati Ada Mia Sara.."

Nini dear.. on May 14, 2010 8:25 PM said...

nyampah tol sbb xleh bukak video tuh..

eda~ejai on May 14, 2010 8:54 PM said...

hohohoh... ce try klik kat play tu 2x.. tak pon kang aku masokkn gune youtube je la ek..

Nini dear.. on May 16, 2010 4:40 PM said...

hahahaha...dpt dah tengok...lawak la gaya mamat alan...

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez