Powered by Blogger.

Tuesday, May 18, 2010

Jom Pindah..


Haaa... mesti ramai yang tertanye2 adakah saya nak pindah?? jawapannye no.. no.. no.. sebenarnye my SIL yang nak pindah.. My SIL kak no tu la.. sebagai adik bradik yang terdekat kat sini kitorang pon tolong la angkot2 barang dari rumah lame die yang kat Cheras Utama tu.. hubby je la yang tolong ngan adik die yang paan tu.. tak lupe gak kat mak metue n my pak metue.. saya n my biras fiza tolong tengok je.. termasok la my son mamat alan.. tolong menyemakkan keadaan.. hahaha..

Kak no pindah ke mane?? dekat je.. sebelom ni kak no dok kat cheras, skang ni dapat beli rumah teres kat kajang.. rezeki kak no n abang fazli dapat rumah bawah.. senang kan.. tak yah pikir nak turun naik rumah.. sampai2 trus masok..

Da lorry n my FIL.. hehehe... jangan salah faham ye.. lori ni bukan pak metue saya yang punye.. lori ni abang fazli yang sewa untuk angkot barang2.. banyak lagi barang yang blom masok dalam rumah tu..

Ni plak pemandangan rumah jiran2 kak no.. blom ramai yang duduk kat area ni.. kat lorong umak kak no ni tak sampai pon 10 buah rumah yang ade orang duduk..

Rumah kak no ni juge dekat sangat ngan rumah my follower che ani.. jalan kaki pon sampai.. To ani, nnt aku datang rumah ko ek nak pinjam tupperware.. hehehe..

6 juta comments on "Jom Pindah.."

ejai-eda on May 18, 2010 7:24 PM said...

huhuhu... gambo yg lompat2 tu tak tarok plak.. hehheh

eda~ejai on May 18, 2010 7:29 PM said...

huhuhu.. nak kene tarok ke?? huhuhu.. nanti la ek..

Nini dear.. on May 18, 2010 9:21 PM said...

haha...ada acara lompat2 ke plak?

eda~ejai on May 18, 2010 9:35 PM said...

tu acara selingan blah malam.. sok la aku post.. huhuhu..

Noraini on May 19, 2010 8:09 AM said...

owh...ok2 set!dekat sgt dah tu....tp nak dtg bg tau yek, senang nak sediakan tupperware yg besar punye!

eda~ejai on May 19, 2010 9:15 AM said...

huhuhu.. lagi besar lagi bagus.. boleh isi byk barang.. hehehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez