Powered by Blogger.

Thursday, May 6, 2010

Hari Ahad..


Wakaka.. hari ni hari khamis baru nak cite pasal hari ahad.. hehehhe.. ahad lepas hubby melakukan upacara memperbetolkan soket kat hall rumah ngan tuka lampu bilik tengah yang dah bape zaman tak menyala tu.. dah lame dah mende ni tejojol kuar.. mamat alan pon suke sangat tarik2 mende ni.. risau plak takot tekene renjatan.. mintak simpang la.. saya sebagai pemerhati bebas ni tolong tengok je la.. hehehe..

Walaupon dulu mase study amek course elektrik n elektronik tapi tak brani nak sentuh mende2 cam ni.. ingat boleh la settle hari tu, malangnye tak boleh sebab tempat nak skru dalam tu dah tanggal.. kene la postpone.. mase mule2 soket tu tejojol kuar mamat alan tarik2 gak.. tapi skang ni dah tak heran pon.. die pon tau kalau die dekat mesti ibu die betuka jadi singa lapa.. hahhaha..

Tetengah menolong tengok hubby membetolkan lampu kat bilik tengah shima plak msg.. ajak jumpe kat alamanda.. tanye kat hubby nak ke pegi alamanda.. hubby kate ok tapi kene siapkan dulu la kerja2 baikpulih ni.. hehehe..

So dapat la jumpe shima.. tapi tak sangke plak dapat jumpe anom skali yang baru lepas membeli belah kat alamanda.. ni la pon baru dapat jumpe betiga.. anom pon dah nak balik mase saya sampai.. kawan2 skolah teknik la ni.. masing2 dah ade anak.. baby anom baru 3 bulan.. anak shima dah 2 orang tapi tinggal kat kampung sementara nak pindah rumah ni.. InsyaAllah kalau ade rejeki boleh la kite jumpe lagi ye..

2 juta comments on "Hari Ahad.."

Nini dear.. on May 06, 2010 10:37 PM said...

singa lapa eh?..apa singa tu xmkn ke?..kekeke

eda~ejai on May 06, 2010 11:32 PM said...

tak makan.. tu psal die lapa.. skit je lagi nak telan mamat alan.. seb baik mamat alan sempat elak.. hohoho..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez