Powered by Blogger.

Monday, May 3, 2010

Maajun Anggun Bistari


Sebelum ni kawan saya puan eila ade kenalkan saya ngan produk ni.. die kate bagus untuk pompuan yang dah ade anak cam saya.. disebabkan kak no pon dah try n die kate produk ni bagus so saya pon cuba la.. saya mintak tolong kak no je belikan sebab kawan die dealer produk ni..

Khasiat produk ni adalah:-

1. Merancang keluarga.
2. Merawat keputihan.
3. Memelihara peranakan
4. Membuang darah period/nifas lama
5. Stabil hormon wanita
6. Teraturkan haid
7. Awet muda
8. Mencantik/menegang payu dara
9. Melancarkan peredaran darah
10. Melawas buang air besar
11. Menambah tenaga
12. Kawal kolestrol dalam darah
13. Kawal berat badan
14. Memulih/melambat monopouse
15. Ikhtiar untuk dapat anak

Untuk maklumat lanjut kawan2 boleh la jengok2 ke blog MAB ni ye..
http://mab-online.blogspot.com/

7 juta comments on "Maajun Anggun Bistari"

azeila eila on May 04, 2010 9:23 AM said...

wah..ko pun da try..bagus2..nnt komen lg eh after 1 month...daaa

eda~ejai on May 04, 2010 10:26 AM said...

baru je beli... blom mkn pon.. ngah period.. nak tunggu hari ke-8 baru nak makan.. hehehe..

Nini dear.. on May 04, 2010 4:28 PM said...

maajun nih ada bau-bauan x?

eda~ejai on May 04, 2010 4:36 PM said...

ade bau.. bau die cam bau jamu.. ko pon nak try ke??

shukor on May 05, 2010 11:49 AM said...

leh ker???

eda~ejai on May 05, 2010 11:56 AM said...

boleh tp ni produk untuk wanita.. bukan untuk pria.. hehehe..

ejai-eda on May 05, 2010 12:02 PM said...

suko.. kalo ko mkn, takot nnt sura ko berubah. bentuk badan bertukar, pinggang semakin kecik.. bulu kaki tertanggal. pendek kata hormon tak stabil la.. hahahhaha

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez