Powered by Blogger.

Saturday, May 8, 2010

Baru Sampai..


Ape yang baru sampai?? malam tadi bile hubby sampai kat rumah hubby trus tanye kat saya, "ayang ade apply kolej komuniti ke?" hahaha.. nak tegelak denga.. pe hal plak saya nak apply kolej komuniti ni..


Patot la hubby tanye saya cam tu, rupeny2 ade surat untuk saya.. cop depan tu dari Kolej Komuniti Hulu Langat..


Setelah dibuka sampul tu rupe2nye Sijil Penyertaan Kursus Sulaman Manik Dan Labuci yang saya pegi bulan januari lepas.. ingatkan dah tak dapat sijil ni.. lame sangat dah tunggu.. memang la sebelum ni pihak penganjur kursus manik tu ade cakap nak bagi sijil, tapi tak sangka plak skang ni baru bagi.. pape pon time kaseh kat Kolej Komuniti Hulu Langat sebab bagi sijil ni.. (laku ke sijil ni?? kot la klu amek upah jahit manik boleh dapat mahal ke.. hehehhe..)

4 juta comments on "Baru Sampai.."

najwa~ on May 09, 2010 7:34 AM said...

dah ada sijil..apa kata wat bisnes dari rumah

Nini dear.. on May 09, 2010 12:31 PM said...

haha...ko boleh bgtau sape2 yg nk tempah jahit manik dgn ko..."saya ada sijil tau yg membuktikan saya nih berkelayakan jahit manik.." (boleh gitu eh? )

eda~ejai on May 09, 2010 9:53 PM said...

kak najwa~hehehe.. pengalaman tak seberapa.. nak demand byk2 pon tak brani..

emy~aku ingat nak frame je tarok kat dinding rumah.. hehehe..

najwa~ on May 10, 2010 1:22 PM said...

buat baju sendiri dulu, eksperimen..then publish kat blog ;)

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez