Powered by Blogger.

Thursday, May 10, 2012

Nursing Everywhare..


Selesai menghantar abah n mak ke bas duduk rehat kejap..


Sambil tunggu mr ejai solat, tank si kecik nak kene isi..


Siap2 pasang nursing cover dan sedia untuk nyonyottt..


Nak nenen kat surau jauh kat cerok nun.. Lagi pon harith tido kat stroller.. Teruskan aje la niat tu.. Orang pon tak ramai kat tingkat 1 nih..


Nak bagi susu guna botol hasnaa plak tak reti isap botol.. So isap terus saje..


So mommies jom kite bagi susu kite sendiri untuk anak kite.. Ape nak dimalukan.. Tak yah nak takot2.. Bukan kene saman pon.. hehhehee...




Nota kaki~baru perasan corak bunga kat nursing cover tu sama plak ngan corak bunga kat baju.. Huhuhu....


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 juta comments on "Nursing Everywhare.."

gadisBunga on May 10, 2012 5:53 PM said...

saya sokong! nanti dah ada anak pun saya akan milk them anywhere~

~najwa~ on May 10, 2012 7:18 PM said...

nursing cover buat sendiri eh...untungnya pandai jahit ;)

Papa Mifz on May 10, 2012 7:51 PM said...

susu ibu yg terbaik utk anak2 kan..:)

Nini D.. on May 11, 2012 9:31 AM said...

teringat pengalaman menyusukan cikmat dulu..kalo dah dia nak,mmg tak menyempat nak menyorok kat mana2

eda_ej on May 11, 2012 2:49 PM said...

gadisBunga~insyaAllah sume ibu boleh...

eda_ej on May 11, 2012 2:50 PM said...

kak najwa~haah buat sdirik mase pregnant hasnaa dulu.. tak susah mane pon.. jait keliling pas tu tarok tali.. jadi dokto lagi susah rasenye.. hehhhe..

eda_ej on May 11, 2012 2:52 PM said...

Papa Mifz~ya betol..

eda_ej on May 11, 2012 2:52 PM said...

emy~ko lagi hebat.. tak yah cover.. blasah aje.. baby boy kalo dah ngamok memang kite pon boleh naik antu.. hehheh..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez