Powered by Blogger.

Wednesday, May 2, 2012

Apam Bee..


Gambar di atas adalah apam bee.. Walaupon rupenye tak de la macam bee sangat tapi kire ok la kot.. Hehhe...


Saje je buat untuk kenduri aqiqah Auni Nur Hanisah (cucu chu).. Auni dah selamat lahir pada 27 feb lepas..


Sejak kebelakangan ni asek malas je nak update blog..


Harith n hasnaa tak abes lagi ngan seseme.. Ujiann.. Semoge cepat sembuh la anak2 ku..


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 juta comments on "Apam Bee.."

a'in fajar on May 02, 2012 10:36 PM said...

oklatu bg org yg jarang buat apam tu..musim seseme kot, ank2 aku pun seseme n batok..dgn ibunya sekali bejangkit seseme..

Nens Collection on May 03, 2012 9:24 AM said...

cantik..musti sedap..
semoga cepat sembuah anak2 sume..;)

Nini D.. on May 03, 2012 11:06 AM said...

ni apam bee versi tembam!

eda_ej on May 03, 2012 6:56 PM said...

ain~aku blasah je ni.. comot..

Nens Collection~apa ni tarok inti coki2.. boleh agak tak rase die cam ne..

emy~baik2.. skai die sengat tak bangun seminggu nih.. hahhaha..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez