Powered by Blogger.

Friday, May 4, 2012

Menangis Kerna Tom Yam..


Gambar di atas bihon tom yam yang dah selamat aku telan tadi.. Hencik ejai tapow dari Planet Tom Yam kat bawah nun..


Bihon tom yam tu mengingatkan aku masa mengandungkan hasnaa dulu..


Kisah benar..


Aku pernah menangis sebab nak makan bihon tom yam yang kat Planet Tom Yam..


Bile ingat balik macam nak gelak je.. Ntah apa yang sedap sangat aku pon tak tau.. Pembawak budak mungkin..


Hari ni aku order lagi sebab tekak aku pahit.. Siang tadi kepala aku pening.. Mual2 macam nak muntah..


Jangan salah paham.. Aku belom lagi mengandungkan adik hasnaa..


Aku pening sebab skarang aku alah minom nescafe.. Tapi bile aku minom nescafe susu badan banyak keluar.. Kene stop amek nescafe la wat sementara ni..


Sedang berkira2 nak makan ape plak pas ni untuk bagi susu badan banyak menjelang ramadhan nanti.. Ramadhan dah nak dekat.. Nak kene buat stok susu..


Rakan2 seangkatan yang menyusu badan dah start wat stok untuk ramadhan ke?


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 juta comments on "Menangis Kerna Tom Yam.."

Nens Collection on May 04, 2012 9:49 AM said...

igt menangis sbb pedas tomyam td..hehe

Nini D.. on May 04, 2012 9:54 AM said...

kat sini ada jugak tomyam yg boleh buat aku tido tak lena..pedas dia takla berdesup sgt tp mmg cukup rasa!

miloais milo on May 04, 2012 10:29 AM said...

sedapnya tom yam...
tetiba teringin nak makan bihun tom yam le plak

~najwa~ on May 05, 2012 9:58 AM said...

Ramadhan....Tasneem bakal setahun ;))

stok susu dah makin berkurangan skrg ni,huhuhu.
harap dapat sampai waktu Tasneem umur setahun (aim yg terdekat dulu)



sama2lah kita berusaha, eheheh. caiyok!

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez