Powered by Blogger.

Friday, May 25, 2012

Gajet Baru..


Yeayyyy.. Gajet baru untuk menjahit dah selamat sampai ke pintu rumah hari selasa lepas.. Soronok bukan main.. Hehehhe...


Ngidam nak beli mesin jahit tepi.. Tapi big boss tak approve.. Dapat beli gunting zig zag ni pon dah seribu rahmat rasenye..


Beli online aje kat facebook Greenie Clover sebab mane de masa nak pegi membeli belah barang jahit.. Kalau dapat pegi Jalan TAR mesti syokkk... Mau tiap kedai masok carik barang.. Sehari tak cukup kot.. Hehhee..



Nota kaki~sejak ade anak pompuan ni macam2 nak buat.. Mase ade anak laki rajin jahit sarong bantal je.. Heheheh...


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 juta comments on "Gajet Baru.."

Ain Fajar on May 25, 2012 3:43 PM said...

semangat ank pompuan memang lain sikit..hehehe..mewahla hasna dgn jaitan ibunya..

miloais milo on May 25, 2012 4:34 PM said...

gadget menjahit kekdahnya...

uols ambik tempahan menjahit apa nokkk???
baju kurung pun ada jugak ker???

eda_ej on May 25, 2012 4:37 PM said...

ain~ko pon suke jait baju anak sdirik ek..

eda_ej on May 25, 2012 4:38 PM said...

miloais milo~tak amek tempahan le kak..

bukan tak nak amek tp takot kasteme marah bile jait baju senget2.. ari tu jait baju sdirik pon dah senget benget.. hehhehe..

Nini D.. on May 26, 2012 9:22 AM said...

hahaha...takpe..sekali aje senget tu..lenkali kompem lurus dah!

eda_ej on May 28, 2012 8:03 PM said...

takot juge weh kalo nak buat baju orang.. hehhehe..

 

Once Upon A Time Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez